Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο τους!
Showbiz

Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο τους!

MEGA Καλημέρα: Η κάμερα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη συνάντησε τον Κώστα Σόμμερ, που έγινε μπαμπάς, έξω από το μαιευτήριο και λίγο πριν αναχωρήσουν με τη σύντροφό του για το σπίτι τους, μαζί με το γιο τους!

«Έχουμε πάρει τις πρώτες οδηγίες για το σπίτι. Δεν υπάρχουν λόγια. Ό,τι και να έχεις κάνει στη ζωή σου, σου φαίνεται ασήμαντο. Τελικά κάναμε καισαρική, οπότε δεν ήμουν στον τοκετό. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν κατάλαβα πολλά», είπε χαρακτηριστικά ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς Κώστας Σόμμερ.

Και τόνισε στην Ελεονώρα Μελέτη: «Έχεις αυτό το άγχος, θες να πάνε όλα καλά. Ήμαστε τυχεροί, είναι υγιέστατο το παιδί. Νομίζω ότι μοιάζει σε εμένα, αλλά κάθε γονέας τα ίδια λέει. Και η Βαλεντίνη είναι πολύ καλά. Έχει ήδη θηλάσει, και όλα πήγαν καλά»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι σύζυγος του ηθοποιού, Βαλεντίνη Παπαδάκη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3.600 γραμμαρίων και ο ίδιος δημοσίευσε στο instagram του την πρώτη φωτογραφία με τον γιο του και σχολίασε:

«Καλώς ήρθες στον κόσμο, καλώς ήρθες στη ζωή μας, η αίσθηση του να σε κρατάω και να σε αγκαλιάζω, με ολοκληρώνει. Είσαι η ζωή μου, η οικογένεια μου, όλα μου, @valentine.papadaki σε αγαπώ γυναίκα μου, σε αγαπώ γιε μου,

Σε αγαπώ οικογένειά μου, ο Θεός να με ευλογεί να σας έχω πάντα ευτυχισμένους και χαμογελαστούς ... όλα τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα…»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved