Γιώργος Λιανός: Παντρεύεται τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη; (Video)
Showbiz

Γιώργος Λιανός: Παντρεύεται τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη; (Video)

Ο Γιώργος Λιανός απαντά αν θα παντρευτεί την Κωνσταντίνα Καραλέξη με την οποία απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο παρουσιαστής βάφτισε τον γιο του Παναγή Τζωρτζάτου, το Σάββατο στην Ελαφόνησο και εκεί βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής, Happy Day!

Mεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το αν σκοπεύει να παντρευτεί με τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη και εκείνος απάντησε με χιούμορ!

Ο Γιώργος Λιανός τόνισε στην κάμερα του Alpha: «Είναι νωρίς ακόμα»!

Όσον αφορά το Voice, ανέφερε: «Ξεκινήσαμε πρόβες του The Voice. Έφυγε κόσμος, ήρθε κόσμος, ήρθε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Είναι παλιός γνώριμος».

Και για το ριάλιτι επιβίωσης, είπε: «Δεν έχω ιδέα για το Survivor, αυτά θα μαθευτούν στην πορεία. Το Survivor είναι μακρινό σενάριο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η σύντροφός του Κωνσταντίνα Καραλέξη στις αρχές Μαρτίου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τέταρτο κατά σειρά παιδί του Γιώργου Λιανού.

Ο Γιώργος είχε δηλώσει για τη γέννηση της κόρης του: «Μου μοιάζει λίγο, ναι. Δεν ήμουν στον τοκετό, δεν επιτρέπεται. Με πήραν τηλέφωνο ότι γεννάει και μπήκα στο αεροπλάνο. Μ’ αρέσει πολύ το Βαλέρια και επειδή η μία μου κόρη είναι από Α (Αριάνα) και η άλλη από Β, ΑΒ. Γεννήθηκε το παιδάκι, ήξερα ότι είναι καλά και πήρα αεροπλάνο να έρθω (από τον Άγιο Δομίνικο). Πρώτη φορά το είδα με… τηλεκπαίδευση. Μας χωρίζουν πολλές ώρες, το ξέραμε ότι θα γίνει κάπως έτσι»!

Μάλιστα, η Κωνσταντίναετά τη γέννηση της κόρης της, ταξίδεψε με τη μικρή στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να βρίσκονται κοντά στον Γιώργο Λιανό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved