Mad Clip: Ανατριχιάζουν τα αδημοσίευτα αποσπάσματα από την τελευταία του συνέντευξη – Τι έλεγε
Showbiz

Mad Clip: Ανατριχιάζουν τα αδημοσίευτα αποσπάσματα από την τελευταία του συνέντευξη – Τι έλεγε

Βαρύ πένθος σκόρπισε στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και στους χιλιάδες θαυμαστές του η είδηση του θανάτου του Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο σε ηλικία μόλις 34 ετών.

H κηδεία του γνωστού τράπερ θα γίνει σήμερα, Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 14:30 στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου ενώ η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:30 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό το «τελευταίο αντίο» θα μεταδοθεί live από την Παναγίτσα του Παλαιού Φαλήρου μέσα από το επίσημο κανάλι του ναού στο Youtube.

Το πρωί της Δευτέρας (6-09) στην εκπομπή Το Πρωινό προβλήθηκαν αδημοσίευτα αποσπάσματα από την τελευταία του συνέντευξη στην εκπομπή Special Report.

«Κάνω την τρέλα μου που και που, αλλά πάντα με μέτρο. Δεν είμαι άνθρωπος που θα μπω μέσα στο αυτοκίνητο και θα τρέχω σαν τρελός μέρα νύχτα μες στην κίνηση σαν τον άρρωστο. Είναι επικίνδυνα τα πράγματα και δεν σου φταίει κανείς άλλος να τον πάρεις στον λαιμό σου. Αλλά άμα βρω ένα ανοιγματάκι κάπου να κάνω την μ@λ@κια μου, θα την κάνω. Δεν θα πω ψέματα. Μικρός ήμουν άρρωστος με τις κόντρες… Κάποια στιγμή στη ζωή μου ένα δύο ατυχηματάκια τα έχω κάνει, αλλά τίποτα σοβαρό».

«Δεν έχω ολοκληρώσει το έργο μου, θέλω να κάνω και άλλα πράγματα στη ζωή μου. Για μένα δεν είναι αυτό το πικ, απλά είναι ένα σημείο της πορείας μου, του δρόμου που έχω πάρει. Θέλω να καταφέρω να χτίσω ένα ωραίο μεγάλο σπίτι, να βγάλω τη μάνα μου από τη γκαρσονιέρα που μένει, να βοηθήσω την αδελφή μου, να βοηθήσω τους γύρω μου… Δεν είμαι 100% εκεί που θέλω να είμαι.

Βλέπω τον εαυτό μου σε λίγα χρόνια με ένα τριπλάσιο σπίτι από ό,τι έχω τώρα, 2-3 αυτοκίνητα παραπάνω, ίσως να είμαι παντρεμένος επίσημα, 2-3 επιχειρήσεις ακόμα, να είμαι ένας άνθρωπος λίγο στα παρασκήνια…».

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved