Κηδεία Mad Clip: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» - Αποκλειστικές φωτογραφίες
Showbiz

Κηδεία Mad Clip: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Κηδεία Mad Clip: Το τελευταίο αντίο στον 34χρονο τράπερ, Mad Clip θα πουν σε λίγη ώρα συγγενείς, φίλοι, θαυμαστές και συνεργάτες. 

Ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, έχει ήδη γεμίσει ασφυκτικά από κόσμο που θέλησε να βρεθεί εκεί για το τελευταίο «αντίο».

Πλήθος κόσμου έχει καταφτάσει στο σημείο με τη θλίψη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους. Ντυμένοι στα μαύρα και με βουρκωμένα μάτια οι θαυμαστές του καλλιτέχνη δεν μπορούν να πιστέψουν πως πλέον δεν θα τον ξανασυναντήσουν ή δεν θα ξανακούσουν τη μουσική του.

Δες αποκλειστικές φωτογραφίες

Το αυτοκίνητο του Mad Clip, κατά κόσμον Πήτερ Αναστασόπουλου προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Βουλιαγμένης.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μεταφέρθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο Βούλας και εν συνεχεία στον «Ευαγγελισμό» όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Πριν το τροχαίο ο 34χρονος βρισκόταν σε γάμο κοντινού του ζευγαριού και συγκεκριμένα της μάνατζέρ του.

Να αναφέρουμε ότι συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Mad Clip την Πέμπτη τα ξημερώματα.
Η αστυνομία έχει στα χέρια της βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής στην οποία ο τράπερ έχασε τον έλεγχο της Porsche 911, με αποτέλεσμα την πρόσκρουση στην οποία τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς εκτίμησε ότι δεν υπήρχε εμπλοκή άλλου οχήματος στο δυστύχημα. Ο οδηγός του Audi R8 εμφανίστηκε αυτοβούλως στην αστυνομία το βράδυ της Πέμπτης, καθώς οι αρχές αναζητούσαν το όχημα που κινούνταν στο σημείο του δυστυχήματος.

Ο οδηγός φέρεται να επιβεβαίωσε ότι βρισκόταν στο σημείο και να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε καμία σχέση με το δυστύχημα και ότι δεν ενεπλάκη σε κόντρες με την Porsche του Mad Clip.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved