Aποκλειστικό: Mad Clip: Συγκίνηση σε συναυλία των WNC – H αφιέρωση και το τραγούδι όλο νόημα
Showbiz

Aποκλειστικό: Mad Clip: Συγκίνηση σε συναυλία των WNC – H αφιέρωση και το τραγούδι όλο νόημα

Σε κλίμα οδύνης και απέραντης θλίψης έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (6-09) η κηδεία του Mad Clip.

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Παλαίο Φάληρο για το τελευταίο «αντίο».

Με βουρκωμένα μάτια και κρατώντας ένα λουλούδι στα χέρια στάθηκαν στο πλευρό της οικογένειας που τόσο αναπάντεχα έχασαν τον λατρεμένο τους.

Λίγες ώρες νωρίτερα, το βράδυ της Κυριακής (5-09) το χιπ χοπ συγκρότημα WNC αφιέρωνε ένα τραγούδι όλο νόημα στον Mad Clip συγκινώντας τον κόσμο που βρέθηκε στο Gazarte.

O τραγουδιστής του συγκροτήματος, dPans, έδωσε λίγο χρόνο αποτίοντας φόρο τιμής στον καλλιτέχνη που τόσο άδοξα έφυγε από τη ζωή.

«Θέλω να αφιερώσουμε ένα τραγούδι στον Mad Clip. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του και σε όλους τους φίλους του», είπε και ερμήνευσε μια από τις επιτυχίες του συγκροτήματος WNC με τίτλο «Night Rider».

Ανάμεσα στους στίχους, κρυμμένες εικόνες από το τρομερό αυτό δυστύχημα.

«Μια στραβοτιμονιά και έχω φύγει από την μέση
Αν απόψε φύγω να μην κλάψεις για μένα
Πάνω στην στροφή αν δεν προλάβω τα φρένα
Έπιασα 220 πατημένα σε δρόμο βρεγμένο έτρεχα να σε βρω».

Δες το βίντεο

Η ιστορία του συγκροτήματος ξεκινάει τον Οκτώβριο του 2011 όταν ο Solmeister δημοσιεύει το πρώτο κομμάτι υπό το όνομα “Wednesday Night Cypha” και συνολικά κυκλοφορεί 7 κομμάτια εκείνη τη χρονιά, ένα κάθε Τετάρτη. Το 2014, υπό την προτροπή του dPans, το WNC τρέχει για δεύτερη φορά, πάλι για 7 Τετάρτες στο κανάλι των Σίγμα Πι στο YouTube.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved