Αποκλειστικό βίντεο: Κηδεία Mad Clip: Οι θαυμαστές του τον αποχαιρέτησαν με γκαζιές και σπιναρίσματα
Showbiz

Αποκλειστικό βίντεο: Κηδεία Mad Clip: Οι θαυμαστές του τον αποχαιρέτησαν με γκαζιές και σπιναρίσματα

Κηδεία Mad Clip: Με γκαζιές και σπιναρίσματα είπαν το τελευταίο αντίο στον 34 τράπερ, Mad Clip οι θαυμαστές του.

Όπως ήταν αναμενόμενο το κλίμα ήταν βαρύ και ο πόνος ατελείωτος για τους δικούς του ανθρώπους που τον έχασαν έτσι ξαφνικά στην κηδεία του που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Παλαιό Φάληρο.

Η εξόδιος ακολουθία του Mad Clip μεταδόθηκε ζωντανά από την Παναγίτσα του Παλαιού Φαλήρου μέσα από το επίσημο κανάλι του ναού στο Youtube.

Μετά την εξόδιο ακολουθία, οι θαυμαστές του οι οποίοι γνώριζαν την τεράστια αδυναμία που έτρεφε στην ταχύτητα ο γνωστός τράπερ, θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο. Άναψαν λοιπόν τις μηχανές των αυτοκινήτων και των δίτροχων με τα οποία είχαν κατακλύσει τον χώρο έξω από την εκκλησία και με γκαζιές αλλά και σπιναρίσματα είπαν το ύστατο χαίρε στον καλλιτέχνη που αγάπησαν.

Να θυμίσουμε ότι το αυτοκίνητο του Mad Clip, κατά κόσμον Πήτερ Αναστασόπουλου, τα ξημερώματα της Πέμπτης 2/9, προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Βουλιαγμένης.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μεταφέρθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο Βούλας και εν συνεχεία στον «Ευαγγελισμό» όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Πριν το τροχαίο ο 34χρονος βρισκόταν σε γάμο κοντινού του ζευγαριού και συγκεκριμένα της μάνατζέρ του. Το νήμα της ζωής του κόπηκε τόσο ξαφνικά και όλοι όσοι τον αγάπησαν, θέλησαν να του πουν το τελευταίο αντίο όπως πιστεύουν πως και εκείνος θα ήθελε.
Δείτε το αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε για εσάς το gossip-tv.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved