Κηδεία Mad Clip: Τα δάκρυα της Φουρέιρα και το αποχαιρετιστήριο μήνυμα μετά το τελευταίο «αντίο»
Showbiz

Κηδεία Mad Clip: Τα δάκρυα της Φουρέιρα και το αποχαιρετιστήριο μήνυμα μετά το τελευταίο «αντίο»

Κηδεία Mad Clip: Βαρύ το κλίμα που επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στην κηδεία του Mad Clip με την Ελένη Φουρέιρα, ντυμένη στα λευκά και με δάκρυα στα μάτια να αποχαιρετά τον καλό της φίλο. 

Η τραγουδίστρια ήταν το πλευρό της οικογένειας του Mad Clip κατά την άφιξή της στην εκκλησία ενώ στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας ήταν και η Τάμτα.

Οι δυο τραγουδίστριες που έχουν συνεργαστεί κατά το παρελθόν μαζί του δεν μπορούν να πιστέψουν αυτή την τραγωδία.

Η Ελένη Φουρέιρα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της κατά τη διάρκεια της εξόδιου ακολουθίας αλλά και αργότερα, όταν η σορός του άτυχου τραγουδιστή οδηγούταν στην τελευταία του κατοικία.

Η τραγουδίστρια, η οποία από την ημέρα που έγινε γνωστή η τραγωδία με θύμα τον Mad Clip, έχει κάνει δύο αναρτήσεις στις οποίες εξέφρασε το βαρύ πένθος της. Μέσα από τη συνεργασία τους οι δύο καλλιτέχνες είχαν έρθει κοντά και είχαν αποκτήσει μία πολύ ζεστή φιλία.

Λίγο μετά την κηδεία του, η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να αποχαιρετήσει και με τον δικό της τρόπο τον φίλο της γράφοντας στην προσωπική της σελίδα στο instagram στη λεζάντα κοινής τους φωτογραφίας:

«Να ξέρεις ότι σε αυτήν την ζωή Αγαπήθηκες πολύ ! Καλό ταξίδι φιλαράκι μου …».

Το μήνυμα είναι αντιπροσωπευτικό της κακής ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η Ελένη Φουρέιρα, η οποία δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της φίλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved