Όλγα Κεφαλογιάννη-Μίνως Μάτσας: Έγιναν γονείς! Η πρώτη φωτό από το μαιευτήριο!
Showbiz

Όλγα Κεφαλογιάννη-Μίνως Μάτσας: Έγιναν γονείς! Η πρώτη φωτό από το μαιευτήριο!

Γονείς έγιναν σήμερα ο Μίνως Μάτσας και η Όλγα Κεφαλογιάννη

Το ζευγάρι, σύμφωνα με το Asisters, απέκτησε δίδυμα, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι και μάλιστα ανήμερα των γενεθλίων του ευτυχή μπαμπά ο οποίος έχει ακόμα ένα παιδί από τον πρώτο του γάμο.

Η δημοφιλής πολιτικός και ο γνωστός καλλιτέχνης είχαν επιλέξει τη Δευτέρα του Πάσχα (3/5) για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Μία είδηση που έκανε γνωστή η Όλγα Κεφαλογιάννη με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αναρτώντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στην οποία απεικονίζονται δυο σώματα φορώντας βέρες στα χέρια, χωρίς να φαίνονται όμως τα πρόσωπα.

Η ίδια συνόδευσε την φωτογραφία με λόγια από το απόσπασμα του ύμνου της αγάπης που διαβάζεται την Κυριακή του Πάσχα: «Ύμνο της αγάπης»: «Νυνί δε μένει πίστις, έλπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα μείζων δε τούτων η αγάπη.” Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η αγάπη», κάνοντας tag τον Μίνωα Μάτσα.

Την ίδια φωτογραφία ανέβασε και ο Μίνως Μάτσας στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η δημοφιλής πολιτικός και πρώην υπουργός και ο σημαντικός συνθέτης ανέκαθεν κρατούσαν χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Στο γάμο ήταν καλεσμένοι στενοί συγγενείς. Η γαμήλια τελετή είχε πραγματοποιηθεί στο σπίτι της οικογένειας Μάτσα, στις Σπέτσες, το οποίο ήταν στολισμένο με παιώνιες σε λευκό σομόν και κοραλί αποχρώσεις.

Η νύφη φορούσε λευκό μακρύ σατέν μεταξωτό φόρεμα με δαντελένια εσάρπα. Το ζευγάρι έκανε την είσοδο μαζί, με μουσική υπόκρουση τη σύνθεση του Μίνου Μάτσα «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου» σε στίχους του παππού του και δημιουργού της δισκογραφικής εταιρείας MINOS, Μίνου Μάτσα.

Και τώρα ήρθε η στιγμή η ευτυχία τους να ολοκληρωθεί με την άφιξη των δίδυμων παιδιών τους που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή τους.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε το ευτυχισμένο ζευγάρι μέσα από το μαιευτήριο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved