Έγκυος ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στο «Τατουάζ» - Η ρομαντική πρόταση γάμου (Vid & Photos)
Showbiz

Έγκυος ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στο «Τατουάζ» - Η ρομαντική πρόταση γάμου (Vid & Photos)

Ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στη σειρά, Το Τατουάζ που προβλήθηκε στον Alpha είναι έγκυος και μόλις της έγινε η πιο ρομαντική πρόταση γάμου!

Η ίδια δημοσίευσε βίντεο από την πρόταση γάμου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και την είδαμε με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Ήταν καλεσμένη σε γάμο φορώντας ένα εκπληκτικό γαλάζιο maxi φόρεμα και ενώπιων όλων των φίλων ο σύντροφός της επέλεξε να της ζητήσει να τον παντρευτεί και φυσικά εκείνη είπε το μεγάλο «ναι»!

Ο λόγος για την… Μαρία Κωνσταντίνου, η οποία συμμετείχε στη σειρά, Το τατουάζ στον Alpha και τότε είχε υποδυθεί την νταντά της μικρής Λήδας, που στην πραγματικότητα είναι η κόρη της.

Η Μαρία Κωνσταντίνου έχει ήδη δύο κόρες, εκ των οποίων τη μία την έχουμε γνωρίσει μέσα από τις δύο σειρές του Ανδρέα Γεωργίου, Το τατουάζ και τις 8 Λέξεις, την Τζουλιάνα Κλεάνθους. Η Τζουλιάνα Κλεάνθους υποδύθηκε στο Τατουάζ την Λήδα και στις 8 Λέξεις την Τζουλιάνα...

Η Μαρία Κωνσταντίνου είναι έγκυος ξανά και είναι τρισευτυχισμένη! Είναι έγκυος και της έγινε η πιο ρομαντική πρόταση γάμου...

Δείτε το βίντεο με την πρόταση γάμου παρακάτω!

Εμείς να ευχηθούμε τα καλύτερα στο ερωτευμένο ζευγάρι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved