Παρθένα Χοροζίδου: «Το κοινό φέτος θα δει πολύ ωραία πράγματα γιατί είμαστε όλοι ορεξάτοι»
Showbiz

Παρθένα Χοροζίδου: «Το κοινό φέτος θα δει πολύ ωραία πράγματα γιατί είμαστε όλοι ορεξάτοι»

Για τη συμμετοχή της στην κωμωδία «Άσε μας, ρε μαμά» του ALPHA, μίλησε η Παρθένα Χοροζίδου.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης σε όσα της έχει προσφέρει το θέατρο κατά την εικοσαετή διαδρομή της, στα talent shows όπου δοκιμάστηκε σε κάτι διαφορετικό, αλλά και για την ανάγκη του κοινού για καλή τηλεόραση και ψυχαγωγία.

Τι πραγματεύεται το «Άσε μας, ρε μαμά»;

Η «μαμά» είναι η Ρωξάνη Ταβουλαρέα την οποία υποδύεται Παναγιώτα Βλαντή. Πρόκειται για μια γυναίκα που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας μια πολύ δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή.

Η οικογένειά της μένει στην Ελλάδα.

Κάποια στιγμή, για ορισμένους λόγους, αναγκάζεται να επιστρέψει, θεωρώντας πως θα βρει τα πράγματα όπως τα άφησε. Η πραγματικότητα που αντικρίζει όμως είναι εντελώς διαφορετική. Έτσι αναγκάζεται να μείνει προκειμένου να βοηθήσει τα τρία υπέροχα παιδιά της. Χαίρομαι πολύ που συμμετέχω σε αυτήν τη δουλειά.

Θα ήθελες να μας μιλήσεις για το δικό σου ρόλο στη σειρά;

Εγώ υποδύομαι την οικιακή βοηθό της Ρωξάνης. Έχουμε τεράστια αγάπη μεταξύ μας. Είμαι το πιστό σκυλί της, ο πιο δικός της άνθρωπος.

Θεωρείς ότι το κοινό έχει ανάγκη από κωμωδίες;

Φυσικά. Χαίρομαι που γίνονται καινούργιες σειρές. Σίγουρα το κοινό φέτος θα δει πολύ ωραία πράγματα γιατί είμαστε όλοι ορεξάτοι. Έχουμε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να προσφέρουμε διασκέδαση και ψυχαγωγία, είτε πρόκειται για κωμωδία είτε για δράμα. Εύχομαι ο κόσμος να ευχαριστηθεί αυτήν τη σεζόν, όπως συνέβαινε άλλοτε, με την παλιά, καλή ελληνική τηλεόραση.

Πέρυσι συμμετείχες στο «Just the two of us» και στο παρελθόν σε είχαμε δει στο «Your face sounds familiar». Τι σου πρόσφεραν αυτά τα πρότζεκτ;

Αρχικά ήμουν αρνητική στο να συμμετάσχω σε αυτές τις εκπομπές. Οι καλοί άνθρωποι της παραγωγής, όμως, σε πείθουν με ένα μαγικό τρόπο. Αισθάνεσαι ότι σε θέλουν πολύ και ότι θα σε υποστηρίξουν. Προσωπικά, έχω μόνο καλές αναμνήσεις από τη συμμετοχή μου στα παραπάνω talent shows. Δοκίμασα τον εαυτό μου σε πολύ διαφορετικά πράγματα. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Είναι ζόρικα. To «Just the two of us», ειδικά, μου πρόσφερε μια τεράστια φιλία με τον Χρήστο Χολίδη, που πλέον είναι σαν οικογένειά μου. Να που από την τηλεόραση έρχονται κι άλλα δώρα.

Υπήρξες παρούσα σε γεγονότα που συνέβαιναν σε συναδέλφους σου και, αν ναι, προσπάθησες σε αυτές τις περιπτώσεις να επέμβεις με κάποιον τρόπο;

Ναι. Έχω λειτουργήσει πυροσβεστικά σε περιπτώσεις έντασης. Δεν συνέβη όμως κάτι που να υπερέβη τα εσκαμμένα. Δεν έγινε ποτέ κάτι πολύ τραγικό μπροστά μου.

Έβγαλες χρήματα κατά τη διάρκεια της προσωπικής σου διαδρομής;

Τόσα όσα χρειάζομαι. Είμαι καλά. Δεν έχω θέμα. Φυσικά και οι απολαβές μας πλέον δεν αγγίζουν καν τα ύψη όσων έπαιρναν παλαιότερα οι ηθοποιοί, αλλά όσο μεγαλώνεις, προσπαθείς να διεκδικείς και τους μισθούς που καταλαβαίνεις ότι δικαιούσαι να παίρνεις. Υπολογίζεις την κούραση, τα χρόνια σου.

Ενώ επιθυμούσες να γίνεις αισθητικός ή καθηγήτρια φλάουτου, στο θέατρο βρέθηκες μάλλον συμπτωματικά. Τι θεωρείς ότι χάρισε στη ζωή σου;

Και τι δεν μου χάρισε. Δεν υπάρχει η δουλειά μας. Προσωπικά, όσο κουρασμένη και αν νιώθω, πάντα ευχαριστώ το Θεό για αυτήν τη δουλειά. Δεν φανταζόμουν ότι θα την αγαπήσω τόσο. Δεν υπάρχει καλύτερη πληρωμή από τις ευχαριστίες του κόσμου. Βέβαια είναι και πολύ απαιτητικό επάγγελμα.

Τι λείπει από τη ζωή σου σήμερα;

Τίποτα δεν μου λείπει. Θέλω να έχουμε όλοι την υγεία μας και όλα τα άλλα νομίζω τα καταφέρνουμε. Να μας έχει ο Θεός καλά και να είμαστε μονοιασμένοι.

Θεατρικά;

Συμμετέχω στο «Κάποτε στο Βόσπορο». Έχουμε ξεκινήσει περιοδεία και, αν όλα πάνε καλά, θα επιστρέφουμε στο Θέατρο Βεάκη για τον ερχόμενο χειμώνα.

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved