Γιάννης Κότσιρας: «Δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το διαζύγιό μου»
Showbiz

Γιάννης Κότσιρας: «Δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το διαζύγιό μου»

Ο Γιάννης Κότσιρας μιλάει για το τραγούδι, πως θα περάσει τις γιορτές, τι θέλει για δώρο φέτος, για το αν σκέφτεται να αποκτήσει παιδί σύντομα και για το διαζύγιο του.

 


Γιατί αποφεύγετε την δημοσιότητα;
«Τι να κάνω ;Να βγαίνω και να “γλείφω” ή να κατηγορώ τους συναδέλφους μου, μόνο και μόνο για να δημιουργήσω ίντριγκα; Δεν ανήκω ε αυτή την κατηγορία. Καθένας κρίνεται από τις επιλογές του κι εγώ είμαι πιστός σε αυτές».
Κάθε Κυριακή τραγουδάτε μεσημέρι, ενώ στον κόσμο προσφέρεται και φαγητό. Αν μη τι άλλο πρωτότυπο.
«Δεν θέλουμε να εντυπωσιάσουμε αλλά να προσφέρουμε κάτι παραπάνω. Με λίγα περισσότερα χρήματα απ’ ότι θα έδινε κανείς σε ένα εστιατόριο, μπορεί να γευτεί καλό φαγητό ,να πιεί το κρασί του και να μας ακούσει».
Τα Χριστούγεννα θα τα περάσετε και πάλι μακριά από το σπίτι σας
«Θεωρώ τα Χριστούγεννα πολύ οικογενειακή γιορτή. Στενοχωριέμαι που δεν θα είμαι με τους γονείς μου, την αδερφή μου και τους φίλους μου. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα περάσω πολύ καλά με τον Δημήτρη Μπάση».
Τι θέλετε για δώρο;
«Να είναι λίγο καλύτερα οι γονείς μου από απόψεως υγείας, ειδικά ο πατέρας μου που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό θέμα. Αυτό βέβαια που ζητώ είναι σαν θαύμα».
Προσωπικά;
«Ότι αν έρθει η στιγμή να κάνω ένα παιδί, θα φοβάμαι να τον φέρω σε αυτόν τον κόσμο, σε αυτή τη χώρα σε αυτούς τους πολιτικούς, με αυτή την παιδεία και αυτό το σύστημα υγείας. Για αυτό το αποφεύγω εδώ και πολλά χρόνια».
Έχετε ξεπεράσει το διαζύγιό σας;
«Οφείλω να είμαι ειλικρινής. Όχι δεν το έχω ξεπεράσει».
Από ποια άποψη;
«Της διερεύνησης. Γιατί έγινε δηλαδή όλο αυτό. Έχω ρίξει ευθύνες τόσο στον εαυτό μου όσο και στην δουλειά μου. Βέβαια από την άλλη δεν υπάρχει και κάποιος λόγος για να το ξεπεράσω. Με την έννοια ότι είναι ένα μάθημα που θα το κουβαλάω στη ζωή μου».
Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved