«Είχαμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Fame Story και έφυγε πολύ νωρίς»
Showbiz

«Είχαμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Fame Story και έφυγε πολύ νωρίς»

Η Εύη Δρούτσα μίλησε για όλους και για όλα στην κάμερα της εκπομπής του MEGA «MEGA Καλημέρα».

Αναφέρθηκε και στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Ήταν άψογη η συνεργασία μου με την Μαρινέλλα. Έχουμε κάνει τέσσερις δίσκους μαζί. Γελάγαμε πολύ. Η Μαρινέλλα είναι κυρία, δεν προσπαθεί να γίνει», είπε και πρόσθεσε πως η Άντζελα Δημητρίου είναι μία κυρία. «Είναι η καλύτερη ζεμπεκλού».

«Το τραγούδι “ο δικός μου ο δρόμος” είναι η ζωή μου. Έκλαψα με αυτό το τραγούδι και κλαίω ακόμα. Στη ζωή μου μόνο μοναξιά έχω νιώσει. Στη δουλειά μου είμαι δυνατή, στη ζωή μου είμαι στόκος. Πολύ στόκος… Δεν την έφτιαξα σωστά».

Φυσικά, η Εύη Δρούτσα αναφέρθηκε στο τραγούδι που ξεχώρισε αυτό το διάστημα, αλλά και για άλλους καλλιτέχνες.

«Δεν έχω ακούσει κανένα μεγάλο τραγούδι. Μου άρεσε πολύ το “η Αθήνα μου”. Ο Αργυρός κάνει μεγάλη επιτυχία. Εμείς είχαμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Fame Story και έφυγε πολύ νωρίς. Αυτός ο άνθρωπος προσπάθησε και έγινε αυτός».

«Με νευρίασε πάρα πολύ ο Κορκολής, γιατί αποποιήθηκε τα τραγούδια που είχε κάνει. Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο CD με τα παλιά τραγούδια μου άρεσε υπερβολικά. Είναι η παλιά καλή λαϊκή φωνή. Τον Βασίλη Καρρά τον αγαπάω πάρα πολύ. Τον βλέπεις όμως και λες “γιατί ρε συ έγινε έτσι;”. Ο Τριαντάφυλλος είναι πολύ καλός συνθέτης. Έγραψε καταπληκτικά τραγούδια στη Νατάσα. Έδωσα στην Καίτη Γαρμπή τον “Παλιόκαιρο”, επέμενα και μου έλεγε όχι».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved