Πέτρος Φιλιππίδης: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του ηθοποιού - Παραμένει στη φυλακή
Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του ηθοποιού - Παραμένει στη φυλακή

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη

Στις φυλακές της Τρίπολης παραμένει ο Πέτρος Φιλιππίδης, αφού το Συμβούλιο απέρριψε την αίτηση, υποστηρίζοντας ότι οι καταγγελίες αναφέρονται και σε περιστατικά που τελέστηκαν στο σπίτι του κατηγορούμενου και κατ’ επέκταση κρίθηκε πως μπορεί να τελέσει αντίστοιχα αδικήματα.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, υιοθετώντας τη σχετική εισαγγελική πρόταση, κατέληξε ότι ο κατηγορούμενος για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού θα πρέπει να παραμείνει στις φυλακές της Τρίπολης, όπου κρατείται κι όχι να αφεθεί ελεύθερος με «βραχιολάκι».

Το Συμβούλιο απέρριψε την αίτηση, υποστηρίζοντας ότι καταγγελίες αναφέρονται και σε περιστατικά που τελέστηκαν στο σπίτι του κατηγορούμενου και ηθοποιού και κατ’ επέκταση κρίθηκε πως μπορεί να τελέσει αντίστοιχα αδικήματα.

Κατά την κρίση του Συμβουλίου, υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ενοχής του ηθοποιού και παραμένει ύποπτος τέλεσης νέων αξιοποίνων πράξεων με βάση τα δεδομένα που αξιολογήθηκαν από την Ανακρίτρια και τον Εισαγγελέα που αποφάσισαν την προφυλάκιση του.

Μάλιστα, οι δικαστές απέρριψαν επίσης τον ισχυρισμό του κρατούμενου ότι συντρέχουν λόγοι υγείας και γι' αυτό πρέπει να αποφυλακιστεί υπό όρους.

Η δικογραφία τις επόμενες ημέρες θα επιστρέψει στην Εισαγγελία της Αθήνας προκειμένου να διατυπωθεί πρόταση για την παραπομπή ή μη του ηθοποιού σε δίκη πριν αποφανθούν οι δικαστές για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του με βούλευμα.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Mega, Mega Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved