Χρύσπα: Δείτε την ταβέρνα της στην Αίγινα - Η αποκάλυψη για τα κιλά της στην εκπομπή της Μελέτη!
Showbiz

Χρύσπα: Δείτε την ταβέρνα της στην Αίγινα - Η αποκάλυψη για τα κιλά της στην εκπομπή της Μελέτη!

Η Χρύσπα άνοιξε ταβέρνα στον τόπο που μεγάλωσε, την Αίγινα και είδαμε πλάνα του νέου επιχειρηματικού βήματός της στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, ενώ ήταν πιο αποκαλυπτική από ποτέ!

Η τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά: «Μπήκα στη διαδικασία του επιχειρείν γιατί συνειδητοποίησα με την κρίση ότι δεν είχα την επιλογή να εργαστώ. Στην ταβέρνα πολλές φορές έχω κάνεις και σέρβις»!

Και ανέφερε για τον σύζυγό της: «Παντρευτήκαμε πάρα πολύ σύντομα, πάνω στον χρόνια και τα πρώτα χρόνια ήταν ο ένας Αθήνα, ο άλλος Θεσσαλονίκη. Δεν είχαμε πολλή τριβή μεταξύ μας. Τον περισσότερο χρόνο που έχω περάσει μαζί με τον άνδρα μου είναι τώρα στην καραντίνα» και συμπλήρωσε ότι ένα παιδί είναι κάτι που αν είναι να προκύψει θα προκύψει.

Και δεν δίστασε να πει με χιούμορ: «Όταν γράφουν για εγκυμοσύνη μου ξέρω ότι πρέπει να κάνω δίαιτα. Το πιο δύσκολο ήταν τον πρώτο καιρό του γάμου μου που έγραφαν για χωρισμό».

Και κατέληξε η Χρύσπα στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα: «Είμαι στούντιο και ετοιμάζω νέα τραγούδια, μετά το “Σε Γέλασαν” το νέο μου τραγούδι. Ας πάρουμε φόρα από αυτό και γύρω στον Οκτώβριο θα βγει η νέα μου δισκογραφική δουλειά»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved