Mega Καλημέρα: «Χείμαρρος» ο Κραουνάκης για την Πρωτοψάλτη - Η κόντρα και το εξώδικο!
Showbiz

Mega Καλημέρα: «Χείμαρρος» ο Κραουνάκης για την Πρωτοψάλτη - Η κόντρα και το εξώδικο!

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή, MEGA Καλημέρα για το εξώδικο που έστειλε στην Μαρινέλλα αλλά την κόντρα του με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης αρχικά αποκάλυψε στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη μια παλιότερη κόντρα με την Μαρινέλλα που είχε διασκευάσει χωρίς την άδειά του τη Μαλάμω, αλλά πια είναι κάτι που έχει λυθεί. «Δεν θέλω να το θυμάμαι, γιατί την αγαπώ»!

Ενώ για την διαμάχη με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Υπάρχει μια φράση της Νικολακοπούλου από ένα άλλο τραγούδι μας που απαντάει «είπα θα πάω τη φωτιά περιφορά». Ήταν μια κακή στιγμή και έχουμε μετανιώσει όλοι. Το μόνο που θέλω να ευχηθώ στην Άλκηστη είναι να ξαναβρεί την σχέση της με την κοινωνία. Νομίζω την έχει χάσει» και πρόσθεσε πως δεν έχει επαφές με την τραγουδίστρια.

Και υπογράμμισε: «Δεν μιλάμε από τότε. Δεν ήμουν εγώ αυτός που έκανε την στραβή, δεν προσπάθησα να μιλήσουμε. Την ώρα που έδωσα την εντολή για το εξώδικο, εκείνη την ώρα σκότωνα 30 χρόνια από τη ζωή μου. Δεν μου λείπει η παρέα της, έχω άλλη παρέα».

Και τόνισε: «Ήταν ένα καλοκαίρι που μου έφερε πάρα πολλά δώρα. Το πρώτο δώρο ήταν οι ‘Ιχνευταί’, το έργο του Σοφοκλή και η χαρά που είχα από τον Μιχαήλ Μαρμαρινό να με φωνάξει να παίξω το γέρο Σειληνό στην παράσταση. Με πήγε πολύ ψηλά αυτό που μου συνέβη, είδα κάτι από τον Θεό μου… Δεν είμαι άθεος, έχω αγγέλους, αγίους που κουβαλάω στο κέντρο μου. Είμαι σε καθημερινό πανηγύρι μαζί τους. Τα νιώθω τα ξωτικά αυτά».

Όσον αφορά τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη είπε μεταξύ άλλων: «Τις μέρες που βιώσαμε το θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, όλοι μας ξαναθυμηθήκαμε ποιοι είμαστε σε σχέση με αυτό το πρόσωπο. Πότε ακούσαμε τα τραγούδια του, τις μας ένωσε με αυτό»!

Και αποκάλυψε ότι έχει ήδη γράψει τον επόμενο δίσκο της Ελεονώρας Ζουγανέλη και την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστεί στο Θέατρο Βράχων!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved