Super Κατερίνα: Η λαμπερή εμφάνιση της Καινούργιου, η ηχηρή απουσία και η στήριξη του αγαπημένου της
Showbiz

Super Κατερίνα: Η λαμπερή εμφάνιση της Καινούργιου, η ηχηρή απουσία και η στήριξη του αγαπημένου της

Super Κατερίνα: Μόλις λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στον Alpha, η Κατερίνα Καινούργιου αποδείχτηκε η καλύτερη οικοδέσποινα για το press event που διοργάνωσε σήμερα το μεσημέρι (10/9) στο κέντρο της Αθήνας. 

Στον πευκόφυτο κήπο του Μεγάρου Μουσικής υποδέχτηκε η όμορφη παρουσιάστρια τους δημοσιογράφους που ήθελαν να μάθουν όσα περισσότερα μπορούσαν για την ολοκαίνουργια εκπομπή της που ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα (13/9) στη συχνότητα του Alpha.

Η Κατερίνα Καινούργιου, ήρεμη, χαμογελαστή και κυρίως ξεκούραστη μετά από ένα υπέροχο καλοκαίρι, βρέθηκε στο event φορώντας ένα υπέροχο ροζ φόρεμα που ομολογουμένως της πήγαινε πολύ.

Η παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε για τους φακούς που την περίμενε όμως αμέσως έσπευσε κοντά στους συνεργάτες της για να τους μιλήσει και αργότερα μίλησε πριβέ σε έναν προς έναν τους δημοσιογράφους που την περίμεναν.

Η Κατερίνα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό αλλά και την ανυπομονησία που έχει για να ξεκινήσει η νέα σεζόν με μία εκπομπή που έχει προσέξει με τους συνεργάτες της ακόμα και στην τελευταία λεπτομέρεια.

Ηχηρή απουσία σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες της που δεν βρέθηκε όμως στο λαμπερό αυτό event ήταν αυτή της Μάρας Μεϊμαρίδη η οποία όμως λόγω κορονοϊού, αποφεύγει έτσι και αλλιώς την πολυκοσμία και τη δημόσια έκθεσή της ανάμεσα σε τόσο κόσμο. Έτσι, απέφυγε να βρεθεί στην εκδήλωση, κάτι που δεν θα μπορούσε παρά να σεβαστεί απόλυτα η Κατερίνα μιας και σέβεται τον φόβο της καλής της συνεργάτιδας για τον κορονοϊό. Άλλωστε, και πέρυσι, είχε προτιμήσει να δίνει το παρών στην εκπομπή μέσω skype από το σπίτι της προκειμένου να μην συνωστίζεται στο πλατό με τους υπόλοιπους συνεργάτες της εκπομπής.

Φυσικά, παρόντες όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο Χάρης Λεμπιδάκης αλλά και Κατερίνα Λένη.

Μάλιστα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέλαβε για λίγο χρέη φωτογράφου για την Κατερίνα και τον Γιάννη που ήθελαν να αποτυπώσουν τις στιγμές αυτές. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Η Κατερίνα απάντησε με χαρά σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, οι οποίες δεν περιορίστηκαν μόνο στο περιεχόμενο ή τις εκπλήξεις της εκπομπής της. Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη, εκεί άρχισαν οι αποκαλύψεις! Όπως είπε η Κατερίνα, ο Φίλιππος θα λείπει από κοντά της το Σαββατοκύριακο καθώς θα παρευρεθεί στο bachelor party ενός φίλου του. Έτσι, έχει προγραμματίσει να έρθει τη Δευτέρα αργά. Τότε ξεκίνησε να του κάνει παράπονα. «Μα έχω πρεμιέρα» του είπε για να πάρει την απάντησή του:«Εεε θα γυρίσω και θα σε δω».

Πάντως, ο χώρος που είχε επιλεγεί για το συγκεκριμένο event ήταν πραγματικά σαν να είχε βγει από παραμύθι, στολισμένος με υπέροχα πολύχρωμα λουλούδια και έτοιμος για να υποδεχτεί ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved