Πολυχρονοπούλου: Πριν συλληφθεί για την κοκαΐνη, ετοίμαζε τον γάμο της! Θα παντρευόταν τον Οκτώβριο
Showbiz

Πολυχρονοπούλου: Πριν συλληφθεί για την κοκαΐνη, ετοίμαζε τον γάμο της! Θα παντρευόταν τον Οκτώβριο

Λίγες μόλις μέρες απείχε από τη στιγμή που θα ντυνόταν νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της Δημήτρη η Λένια Πολυχρονοπούλου η οποία συνελήφθη χθες (9/9) για κατοχή μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συνελήφθη μαζί με άντρα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, μετά από πληροφορία των Αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν 7 κιλά κοκαΐνης, ενώ οι Αστυνομικοί κατάσχεσαν παρουσία Εισαγγελέα τα κινητά τους τηλέφωνα. Μετά τη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. που στήθηκε χθες (9/9), σε βάρος τους ασκήθηκε δικογραφία.

Η πρώην παίκτρια του reality τον τελευταίο καιρό ασχολούταν με τις προετοιμασίες του πολιτικού της γάμου που είχε προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα για τις 15 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο της Νέας Σμύρνης όπου ζει η ίδια μαζί με τον σύντροφό της Δημήτρη.

Στον γάμο επρόκειτο να παρευρεθούν μόνο στενοί συγγενείς και φίλοι όμως το ζευγάρι, σκόπευε μετά την τελετή να οργανώσει ένα μεγάλο πάρτι για να το γιορτάσει με όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Κάτι που απ' ό,τι φαίνεται δεν πρόκειται να συμβεί, τουλάχιστον άμεσα μετά τις εξελίξεις με τη σύλληψη της Λένιας Πολυχρονοπούλου την οποία γνωρίσει αρχικά στα Διλήμματα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και ύστερα την είδαμε ως παίκτρια στο Power Of Love.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved