Άννα Μαρία Ηλιάδου: H πρώτη έξοδος μετά τον θάνατο του Mad Clip
Showbiz

Άννα Μαρία Ηλιάδου: H πρώτη έξοδος μετά τον θάνατο του Mad Clip

Εννέα ημέρες μετά τον θάνατο του Mad Clip, η Άννα Μαρία Ηλιάδου επέστρεψε στο Instagram και δημοσίευσε βίντεο από την βραδινή της έξοδο στην συμπρωτεύουσα!

Η νικήτρια του GNTM μετά τον τραγικό θάνατο του Mad Clip τον είχε αποχαιρετήσει γράφοντας στο Instagram: «Αναπαύσου εν ειρήνη Mad. Τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο να προσέχετε πολύ».

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου έκτοτε δεν είχε δημοσιεύσει κάποια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου επέστρεψε ανεβάζοντας κάποια instastories από έξοδό της.

Η Άννα Μαρία βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου συνάντησε κάποιους φίλους της…

Δες το βίντεο παρακάτω!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Mad Clip υπέκυψε στις βαρύτατες κακώσεις που υπέστη στο θανατηφόρο τροχαίο. Ο θάνατός του όμως, πιθανότατα, δεν ήταν ακαριαίος.

«Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν αιματώματα στο στήθος του, το οποίο σημαίνει ότι ζούσε, έστω και για λίγη ώρα, αλλά ζούσε μετά το τροχαίο», ανέφερε στο Live News ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου.

Ο δημοφιλής τράπερ, έφερε πολλαπλά συντριπτικά κατάγματα τα οποία ήταν μη αντιμετωπίσιμα. Και σε αυτήν την περίπτωση, όπως και σε άλλες παρόμοιες, ο θάνατος ήταν αναπόφευκτος.

«Η ταχύτητα ήταν μεγάλη. Ό,τι ζώνη και να φορούσε, δε θα μπορούσε να τον σώσει», είπε ο ιατροδικαστής.

Ο Παντελής Αλεξάνδρου σημείωσε ότι τα ακριβή αίτια θανάτου θα γίνουν γνωστά μόλις βγουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

«Μιλάμε σίγουρα για πολλαπλές κακώσεις με τέτοιες ταχύτητες».

Όπως σημειώνει ο ίδιος, όταν υπάρχει προφανή αιτία θανάτου, δε ζητούνται ιστολογικές εξετάσεις αλλά μόνο τοξικολογικές, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να γνωρίζουμε αν πριν το ατύχημα ο γνωστός τράπερ είχε πάθει κάτι, όπως ισχαιμικό επεισόδιο.

«Αν πιο πριν το άτομο είχε υποστεί μια ισχαιμία για παράδειγμα, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε», σημειώνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved