Γιώργος Καπουτζίδης:«Δεν πέρασα ωραία στην περίοδο του “παρά 5”»
Showbiz

Γιώργος Καπουτζίδης:«Δεν πέρασα ωραία στην περίοδο του “παρά 5”»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλάει για το αν έχει αλλάξει από το «καλό παιδί» που τον χαρακτήριζαν μέχρι πρότινος, για τις σχέσεις του, τον έρωτα και αν είναι ευτυχισμένος αυτή την περίοδο.

 

 


Νομίζω πως δεν είστε πια το «καλό παιδί», που κάνει όλα τα χατίρια
«Δεν έχω αλλάξει ως άνθρωπος. Απλώς δεν με αγχώνει πλέον η γνώμη των άλλων για εμένα. Δεν με αφορούν όλοι. Κάνω όμως τα χατίρια όσων αγαπώ και εκτιμώ. Κάποια περίοδο έκανα τα χατίρια ακόμη και όσων δεν συμπαθούσα, με την ελπίδα ότι θα έρθουμε πιο κοντά».
Δώσατε σε πολλούς ανθρώπους την ευκαιρία να βγουν στην επιφάνεια. Σας το αναγνώρισαν;
«Ναι, δεν έχω παράπονο και δεν το έκανα για να εισπράξω ευγνωμοσύνη .Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι έδωσα μια ευκαιρία σε κάποιον. Ίσως ένα “σπρώξιμο”. Αν ήταν ικανός χρησιμοποιούσε αυτή την “ορμή” και έτρεχε».
Ήσαστε δημιουργός στην τηλεόραση. Τώρα αρκείστε στο να είστε ηθοποιός;
«Πάνω όμως από ηθοποιός και δημιουργός είμαι άνθρωπος! Δεν πέρασα ωραία στην περίοδο του “παρά 5”.Ήταν δύσκολα, ζόρικα, κουραστικά. Και τώρα σκοτώνομαι τις Κυριακές, με το θέατρο και το σόου Δεν είμαι τεμπέλης, ούτε ευθυνόφοβος. Όταν όμως ξαναγίνω δημιουργός θα απομονωθώ από τα πάντα. Αυτή την περίοδο της ζωής μου δεν είμαι έτοιμος να απομονωθώ, γιατί περνάω καλά».
Στις σχέσεις σας είστε του «για πάντα»;
«Όχι με αγχώνει. Δεν ξέρω μπορεί και να γίνει κάποια στιγμή .Ακόμη κι αν ζω κάτι όμορφο και μετά χαθεί, θα είμαι χαρούμενος που το έζησα».
Έχετε ζήσει την ιδανική σχέση;
«Έχω βιώσει τον έρωτα, την αγάπη, την συντροφικότητα δεν νιώθω στερημένος».
Δίνετε ευκαιρίες στις σχέσεις σας;
«Περισσότερες απ ’ότι στις φιλίες. Είμαι ανεκτικός με την έννοια “άστο να μην μιλήσω”. Τώρα πια θέλω να είναι ξεκάθαρα και απλά τα πράγματα στη ζωή μου, δεν θέλω γκρίζα πρόσωπα γύρω μου!».
Ο έρωτας;
«Ανεμοστρόβιλος».
Είστε ευτυχισμένος και πλήρης;
«Ναι είμαι πολύ εντάξει .Απολαμβάνω αβίαστα τα πράγματα που κάνω στη ζωή μου».
Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved