Αλιμπέρτη: Θα λιώσεις! Η τρυφερή φώτο με τον γιο της Μιχαήλ Άγγελο - Το παράπονο του Good Job Nicky
Showbiz

Αλιμπέρτη: Θα λιώσεις! Η τρυφερή φώτο με τον γιο της Μιχαήλ Άγγελο - Το παράπονο του Good Job Nicky

Η Σοφία Αλιμπέρτη η οποία ζει μόνιμα στην Πάρο δημοσίευσε μία τρυφερή φτογραφία με τον ένα της γιο Μιχαήλ Άγγελο Βαρθακούρη!

Η Σοφία Αλιμπέρτη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο στο οποίο απεικονίζεται να αγκαλιάζει σφιχτά τον γιο της, Μιχαήλ Άγγελο και σχολίασε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Μόνο στην αγκαλιά σου νιώθω πλήρης!!!!!»!

Αυτό το σχόλιο είδε και ο Νικόλας, γνωστός σε όλους μας ως Good Job Nicky και εξέφρασε αμέσως το παράπονό του και έγραψε μεταξύ άλλων: «Κανένα τραγούδι πια για αυτήν…»και αμέσως η μαμά του και ηθοποιός απάντησε βάζοντας χαμογελαστές φατσούλες.

Η ηθοποιός έχει τέλεια σχέση με τα δυο της αγόρια και αυτό φαίνεται ακόμα και στα social media!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Σοφία Αλιμπέρτη η οποία μεσουρανούσε την εποχή της βιντεοκασέτας, τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρώσει την προσοχή της στον τομέα της εστίασης, λειτουργώντας τον δικό της χώρο, το café Amelie, στο λιμάνι της Νάουσας.

Ηθοποιός, η οποία ζει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στο κυκλαδίτικο νησί, έκανε ένα νέο επιχειρηματικό βήμα και συγκεκριμένα μετέτρεψε ένα παλιό εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο σε πολυτελές resort.

Πρόκειται για ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα, το οποίο εντυπωσιάζει με την απλότητα και την πολυτέλειά του στην περιοχή της Νάουσας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved