Αποκλειστικό: Η βάφτιση του γιου των Φλορίντας Πετρουτσέλι-Άρη Γούτου με νονούς Μελέτη-Μαροσούλη
Showbiz

Αποκλειστικό: Η βάφτιση του γιου των Φλορίντας Πετρουτσέλι-Άρη Γούτου με νονούς Μελέτη-Μαροσούλη

Μία από τις πιο όμορφες οικογενειακές στιγμές τους έζησαν η Φλορίντα Πετρουτσέλι με τον Άρη Γούτο το απόγευμα της Παρασκευής (10/9) όταν βάφτισαν τον γιο τους. 

Νονοί του μικρού που πήρε το όνομα Κωνσταντίνος αλλά θα τον φωνάζουν Κωνσταντή ήταν ο Θοδωρής και η Ελεονώρα Μαροσούλη όπως αναφέρονταν και στο προσκλητήριο της βάφτισης που ήταν αυστηρώς για 85 άτομα.

Το μυστήριο φιλοξενήθηκε στο εκκλησάκι που διαθέτει η εξοχική κατοικία του επιχειρηματία Άρη Γούτου στο Πόρτο Χέλι στο οποίο μετέβη η οικογένεια αλλά και η οικογένεια Μαροσούλη αμέσως μετά την εκπομπή "Mega Καλημέρα" η οποία στην πρώτη κιόλας εβδομάδα προβολής της έχει κερδίσει τους τηλεθεατές.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας σύζυγός της έλαμπαν από ευτυχία, όπως βέβαια κι οι πανευτυχείς νονοί. Όλοι μαζί περίμεναν με χαρά τη στιγμή που ο μικρούλης θα βαφτιζόταν και αυτόματα θα επισφραγιζόταν και η φιλία ανάμεσα στα δύο ζευγάρια με κουμπαριά.

Ο νεοφώτιστος, αν και έχει αδυναμία στους νονούς του, την ώρα που ήρθε το "μπλουμ" στην κολυμπήθρα έκλαιγε γοερά όμως η έμπειρη μαμά Ελεονώρα Μελέτη έκανε τα πάντα για να τον ηρεμήσει. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο από τη στιγμή της βάφτισης παρακάτω:

Σε ό,τι αφορά τις στυλιστικές επιλογές Φλορίντας και Ελεονώρας έλαμπαν και οι δύο στα coctail φορέματα που είχαν επιλέξει για την περίσταση, η μαμά με λευκό που έφερε την υπογραφή Zeus and Dione και η νονά με ένα υπέροχο σμαραγδί φόρεμα που μάλιστα ήταν ασορτί με εκείνο της χαριτωμένης κόρης της Αλεξάνδρας, δημιουργίες της Λένας Κατσανίδου. Τα κοσμήματα της Ελεονώρας Μελέτη και της Φλορίντας Πετρουτσέλι ήταν Stella Cometa και ταίριαζαν άψογα με τα ρούχα τους.

Μετά τη βάφτιση ακολούθησε καθιστό δείπνο στην εξοχική κατοικία του επιχειρηματία στο Πόρτο Χέλι με εξαιρετικά εδέσματα και μοναδικά πιάτα. Όσο για τη διακόσμηση του χώρου για τη βάφτιση, αυτή έμοιαζε σαν να είχε βγει από παραμύθι.

Δείτε το βίντεο με αποκλειστικές εικόνες παρακάτω:

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved