Η εξομολόγηση της Τόνιας Σωτηροπούλου: Έτσι είναι η συγκατοίκηση με τον Κωστή Μαραβέγια
Showbiz

Η εξομολόγηση της Τόνιας Σωτηροπούλου: Έτσι είναι η συγκατοίκηση με τον Κωστή Μαραβέγια

Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε για την σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια που πλέον μετρά τέσσερα χρόνια και αποκάλυψε πως είναι η συγκατοίκηση!

Η Τόνια Σωτρηοπούλου είπε: «Λέω πάντα τη γνώμη μου στον Κωστή και εκείνος μου λέει τη δική του. Νομίζω ότι η μουσική εκπομπή που θα κάνει φέτος στην ΕΡΤ του ταιριάζει πολύ. Είναι φρέσκο διαφορετικό και θα έχει και την ευκαιρία να δείξει πτυχές του εαυτού του που ίσως μέχρι στιγμής να μην ήταν τόσο ορατές»!

Η Τόνια Σωτηροπούλου αποκάλυψε στην εφημερίδα Reallife και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα: «Είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια. Αισθάνεσαι κάπως σαν να μη θέλεις να κλείσεις τα παντζούρια στον φίλο σου, κάπως έτσι αισθάνεσαι και για τον άνθρωπό σου μετά από τόσο καιρό. Δεν υπάρχει δυσκολία στη συγκατοίκηση. Ήταν πολύ αβίαστο όλο αυτό. Είμαστε πολύ καλά, είμαστε οι καλύτεροι φίλοι.»!

Και πρόσθεσε: «Μόνο έτσι μπορεί να επιβιώσει μια σχέση πέρα από τον έρωτα, τη βαθιά αγάπη και τον θαυμασμό, το να γίνεται ο άλλος οικογένειά σου δεν είναι συνηθισμένο. Θα συμβεί 1-2 φορές στη ζωή μας. Ίσως είναι το φυσιολογικό επακόλουθο και επέρχεται με την ωρίμανση, Πρέπει να είναι όλα στη μέση, 50-50 αλλιώς δε λειτουργεί τίποτα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved