Όλγα Κεφαλογιάννη: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τα δίδυμα!
Showbiz

Όλγα Κεφαλογιάννη: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τα δίδυμα!

Γονείς έγιναν ο Μίνως Μάτσας και η Όλγα Κεφαλογιάννη και η πανέμορφη πολιτικός πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο με τα δίδυμα!

Η γνωστή πολιτικός έφερε στον κόσμο 6 Σεπτεμβρίου ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, επισφραγίζοντας έτσι την αγάπη της με τον επιτυχημένο συνθέτη.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη με μια φωτογραφία και ένα μήνυμα στο Instagram στο οποίο ευχαριστεί τους ιατρούς, τους εργαζόμενους και το νοσηλευτικό προσωπικό του μαιευτηρίου έκανε γνωστό ότι πήρε εξιτήριο.

Συγκεκριμένα ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους ανθρώπους του μαιευτηρίου, ιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, εργαζόμενους/νες που στάθηκαν δίπλα μας όλες αυτές τις ημέρες. Στην προσμονή αλλά και στην απόλυτη χαρά μας, με διακριτικότητα, επαγγελματισμό και ευαισθησία, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό!».

Να αναφέρουμε ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν τον περασμένο Μάιο κάτω από άκρα μυστικότητα στις Σπέτσες έχοντας στο πλευρό τους ελάχιστους αλλά πολύ αγαπημένους ανθρώπους.

Το ζευγάρι μετρά περίπου δύο χρόνια κοινής πορείας και από την αρχή της σχέσης του έως σήμερα έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους.

Το ζευγάρι απέκτησε πριν λίγες μέρες τα δίδυμά του και στις πρώτες δηλώσεις της η πολιτικός είπε: «Είμαι πολύ συγκινημένη που μου δόθηκε αυτή η ευλογία και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε κάθε γυναίκα που θέλει να γίνει μητέρα να τα καταφέρει».

«Τα διδυμάκια μας γεννήθηκαν την ημέρα των γενεθλίων του Μίνου, είναι δύο γλυκύτατα παρθενάκια! Του είχα υποσχεθεί πως θα ήταν το δώρο μου για τα γενέθλιά του και πράγματι έτσι έγινε... Παρόλο που στις δίδυμες κυήσεις δύσκολα συμπληρώνει μια γυναίκα τις 37 εβδομάδες, τελικά τα κατάφερα» τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Το αγοράκι μας μοιάζει στο Μίνω και το κοριτσάκι νομίζω μοιάζει σε μένα... Τα δίδυμα ήρθαν στον κόσμο με καισαρική και επειδή αγαπάμε ως οικογένεια τη μουσική, κατά τη διάρκεια του τοκετού ακούγαμε τα τραγούδια του Μίνου από τις ταινίες “Ευτυχία” και “Καζαντζάκης”».

Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε από το μαιευτήριο πριν πάρει εξιτήριο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved