Τζούλια Νόβα: Τα τρυφερά φιλιά με τον σύντροφό της λίγο πριν γίνουν γονείς
Showbiz

Τζούλια Νόβα: Τα τρυφερά φιλιά με τον σύντροφό της λίγο πριν γίνουν γονείς

Η Τζούλια Νόβα είναι full in love με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο και τρανή απόδειξη η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram της! 

Η Τζούλια Νόβα η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, Το πρωινό αποκάλυψε: Κοντεύω 7 μηνών. Τώρα που την αισθάνομαι, αρχίζω να νιώθω πολύ όμορφα. Είναι μεγάλο ζιζάνιο, κουνιέται ασταμάτητα. Ειδικά της αρέσει πολύ όταν τρώω, ό,τι και να είναι αυτό» και είπε πρώτη φορά ότι περιμένει κοριτσάκι!

Και υπογράμμισε: «Δεν ήταν όνειρό μου να αποκτήσω παιδί αλλά σίγουρα το ήθελα κάποια στιγμή να μου συμβεί. Βέβαια ήταν εκπληξούλα δεν το περιμέναμε. Δεν το είχαμε σχεδιάσει. Ήρθε το θαύμα. Το κατάλαβα κοντά στον τρίτο μήνα. Δεν το πίστευα. Δεν το περίμενα καθόλου. Όταν έγινε είχα τρομερό άγχος… Ήταν πολύ λίγες οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο, κι όμως έγινε. Ξεκίνησαν οι ζαλάδες και οι περίεργες λιγούρες και λέω ώπα εδώ κάτι γίνεται. Ο Μιχάλης χάρηκε πάρα πολύ, εγώ δεν το περίμενα. Δεν το χωράει το μυαλό σου, ήταν κάτι εξωπραγματικό».

Η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος περιμένουν πως και πως να κρατήσουν στην αγκαλιά τους την κόρη τους που θα επισφραγίσει την όμορφη σχέση τους.

Το μοντέλο είναι τρισευτυχισμένο και δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία με τον αρραβωνιαστικό της που αναταλλάσσουν ένα γλυκό φιλί στο στόμα!

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved