Power of love: Τι λέει από το κρατητήριο ο σύντροφος της πρώην παίκτριας που συνελήφθη με κοκαΐνη
Showbiz

Power of love: Τι λέει από το κρατητήριο ο σύντροφος της πρώην παίκτριας που συνελήφθη με κοκαΐνη

Σάλος έχει προκληθεί από την είδηση της σύλληψης του 29χρονου μοντέλου και πρώην παίκτριας του Power of love και του συντρόφου της, για κατοχή μεγάλης ποσότητα ναρκωτικών.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha μίλησε από τα κρατητήρια της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης Αττικής ο σύντροφος της πρώην παίκτριας του Power of love που συνελήφθη με 7,8 κιλά κοκαΐνη την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα ο 32χρονος δήλωσε: «Είχα χρέος σε διακινητές ναρκωτικών από προσωπική μου χρήση. Δεχόμουν απειλές για να τους εξοφλήσω και με έστειλαν σαν πρόσφατο επί σφαγή για να παραλάβω κάποια ποσότητα ενώ κάποιος από αυτούς που γνώριζαν την παράδοση με κατέδωσε για λόγους που εκείνος γνωρίζει»!

Και πρόσθεσε: «Αγνοούσα και το βάρος και το είδος των ναρκωτικών που μετέφερα. Με εκμεταλλεύτηκαν και με παγίδεψαν. Ήταν η πρώτη φορά που αναγκάστηκα να το κάνω. Με συνέλαβαν πριν προλάβω να ακουμπήσω τη βαλίτσα. Θα τη μετέφερα σε απόσταση 200 μέτρων».

Από την πλευρά της η πρώην παίκτρια ριάλιτι έχει τονίσει ότι δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση!

Σήμερα η 29χρονη πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφός της θα βρεθούν σήμερα, 13 Σεπτεμβρίου ενώπιον του Ανακριτή κατηγορούμενοι για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών.

Η αστυνομία έφτασε στην σύλληψή τους, αξιοποιώντας πληροφορία για «ζευγάρι που διακινεί κοκαΐνη σε μαγαζιά του κέντρου και των νοτίων προαστίων».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το δελτίο ειδήσεων του Alpha!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved