Liam Ireland: Η άγνωστη ζωή του γόη από τη σειρά «Η γη της ελιάς»
Showbiz

Liam Ireland: Η άγνωστη ζωή του γόη από τη σειρά «Η γη της ελιάς»

Liam Ireland: Έκανε τον  γυναικείο πληθυσμό να... αναστενάξει! Κανείς δεν μπορεί αμφισβητήσει πως ένας από τους λόγους που όλοι περίμεναν με ανυπομονησία την πρεμιέρα της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου, «Η γη της ελιάς», ήταν και ο νεαρός πρωτοεμφανιζόμενος ηθοποιός.

Ο Liam Ireland, ο 24χρονος πρωταγωνιστής που φτάνει τα δυο μέτρα, με την εντυπωσιακή του εξωτερική εμφάνιση, όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητος, αλλά έκανε μέσα σε χρόνο dt όλο το κοινό να μιλάει για εκείνον.

Με καταγωγή από το Ρέθυμνο, ο Liam Ireland έζησε μέχρι τα 6 του χρόνια στην Αγγλία κι έπειτα επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου τελείωσε το σχολείο. Στα 20 του, όμως, γύρισε στην Αγγλία και αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του ICTheater στο Brighton, συμμετέχοντας, όπως αναφέρει το περιοδιό Χάϊ, παράλληλα σε παραστάσεις και ταινίες.

Το καλογυμνασμένο του κορμί δεν οφείλεται στην τύχη ή τα καλά του γονίδια, αλλά στην μεγάλη του αγάπη, το μπάσκετ. Παρότι η στρογγυλή θεά ήταν η αδυναμία του, μετά από 12 χρόνια προπονήσεων και αγώνων σε διάφορες ομάδες στην Κρήτη και στην Αθήνα, αποφάσισε να τα παρατήσει γιατί γοητεύτηκε από ένα μάθημα υποκριτικής στο σχολείο.

Ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος που κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο, ενώ παραδέχεται πως έχει άριστες σχέσεις με την συμπρωταγωνίστριά του, Αφροδίτη Λιάντου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και έγιναν αμέσως φίλοι, μιας και είναι περίπου στην ίδια ηλικία με πολλά κοινά να τους ενώνουν.

Το μόνο πρόβλημα μεταξύ τους είναι η διαφορά ύψους, με τον Ανδρέα Γεωργίου να κάνει τα πάντα για να κρύψει τη διαφορά αυτή. «Είμαστε σαν την πεντάμορφη και το τέρας επειδή έχουμε διαφορά ύψους: Εγώ κοντά στα 2 μέτρα κι εκείνη 1,65. Λόγω αυτής της διαφοράς ύψους κρατάμε απόσταση για να μας πιάσουν οι κάμερες καλά», έχει πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved