Στέλιος Καλαθάς: Δωρεάν μαθήματα για τη Συναισθηματική Διαλεκτική
Showbiz

Στέλιος Καλαθάς: Δωρεάν μαθήματα για τη Συναισθηματική Διαλεκτική

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Στέλιος Καλαθάς, δημιουργός και εισηγητής της μεθόδου υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης «Συναισθηματική Διαλεκτική», προσκαλεί τους νέους φίλους που επιθυμούν μια πρώτη επαφή με την μέθοδο, σε δωρεάν μάθημα γνωριμίας.

Ανοιχτό δωρεάν μάθημα συναισθηματικής διαλεκτικής από τον Στέλιο Καλαθά.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου πραγματοποιεί ανοιχτό δωρεάν την Πέμπτη 23 ή Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, ώρα 19.00, στον Πολυχώρο τέχνης & έκφρασης +αίσθημα.

Η Συναισθηματική Διαλεκτική είναι μέθοδος υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης , βραβευμένη από την UNESCO, που διδάσκεται από τον ίδιο τα τελευταία 14 χρόνια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κύπρο και αλλού.

Τα άτομα που συμμετέχουν στην εφαρμογή της μεθόδου αυτής, ανακαλύπτουν τη θερμή και ουσιαστική επικοινωνία μέσα από λόγο-διάλογο, από μουσική και κίνηση, αλλά και μέσα από την επαφή τους με σημαντικούς συγγραφείς και κείμενα του παγκοσμίου θεάτρου.

Η μέθοδος αποτελείται από ξεχωριστές ενότητες και περιλαμβάνει ασκήσεις:
Διαφραγματικής αναπνοής και υποκριτικής, στοιχεία αυτοσχεδιασμού, γλώσσα σώματος, ικανότητες επικοινωνίας, σκηνική παρουσία, ορθοφωνία, θεατρικό παιχνίδι, διαχείριση και έκφραση συναισθημάτων, ενίσχυση αυτοπεποίθησης και διαμόρφωση προσωπικής εικόνας.

Η μέθοδος διδάσκεται με επιτυχία 18 χρόνια και αποτελείται από ξεχωριστές ενότητες. Περιλαμβάνει ασκήσεις διαφραγματικής αναπνοής και υποκριτικής, στοιχεία αυτοσχεδιασμού, γλώσσα σώματος, ικανότητες επικοινωνίας, σκηνική παρουσία, ορθοφωνία, θεατρικό παιχνίδι, διαχείριση και έκφραση συναισθημάτων, ενίσχυση αυτοπεποίθησης και διαμόρφωση προσωπικής εικόνας. Στόχος της είναι η σωστή διαχείριση κι έκφραση συναισθημάτων με βάση τους δείκτες συναισθηματικής νοημοσύνης και την αποτελεσματική χρήσω των εργαλείων επικοινωνίας.Απευθύνεται σε όσους θέλουν να βιώσουν τη μαγεία των ρόλων για να ενεργοποιήσουν το προσωπικό τους υλικό και τις εσωτερικές τους δυνάμεις, ανακαλύπτοντας δημιουργικές διεξόδους στην καθημερινότητά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved