Προφυλακιστέα η πρώην παίκτρια του Power of Love μαζί με τον σύντροφό της! Δεν έπεισε τον εισαγγελέα
Showbiz

Προφυλακιστέα η πρώην παίκτρια του Power of Love μαζί με τον σύντροφό της! Δεν έπεισε τον εισαγγελέα

Στη φυλακή οδηγείται τελικά η πρώην παίκτρια του Power of Love μαζί με τον σύντροφό της, μετά από πολύωρη ανάκριση. 

Ο εισαγγελέας δεν πείστηκε με τους ισχυρισμούς της νεαρής κοπέλας ότι δεν είχε καμία σχέση με την ποσότητα 7,8 κιλών κοκαΐνη που βρήκαν οι αστυνομικοί να έχει πάνω του ο σύντροφό της όταν συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη (9/9) με τον ίδιο να παίρνει πάνω του όλη την ευθύνη.

Παρά το γεγονός ότι η απολογία και των δύο κράτησε πολλές ώρες σήμερα, ο εισαγγελέας τελικά τούς έδειξε τον δρόμο των φυλακών.

Σύμφωνα με το Live News η νεαρή κοπέλα έξω από το γραφείο της ανακρίτριας ξέσπασε σε κλάματα και φώναζε στον σύντροφό της έντονα "Με κατέστρεψες".

Ο δικηγόρος του 32χρονου Σταύρος Γεωργόπουλος σχολίασε την απόφαση του εισαγγελέα αλλά και ποια θα είναι η υπερασπιστική γραμμή από εδώ και πέρα, τονίζοντας πως δεν είναι μεγαλέμπορος ναρκωτικών καθώς μένει σε ένα μικρό διαμέρισμα στην Αθήνα και από 13 ετών δουλεύει.

Η υπόθεση χαρακτηρίζεται από την πρώτη στιγμή σοβαρή, καθώς οι αστυνομικοί έχουν πληροφορίες ότι η κοκαΐνη θα έπαιρνε το δρόμο της αγοράς για 100 ευρώ το γραμμάριο.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, μιλούν για παράνομα κέρδη εκατομμυρίων, αφού θεωρούν πολύ πιθανό να νόθευαν το 20% της συνολικής ποσότητας που βρέθηκε

Από την πρώτη στιγμή η 29χρονη αρνείται τις κατηγορίες, με τον 32χρονο σύντροφό της, να προσπαθεί να πάρει πάνω του, όλη την ευθύνη. Υποστηρίζει πως είναι χρήστης ναρκωτικών, πως δεν είχε σκοπό να διακινήσει την κοκαΐνη και πως η μέλλουσα γυναίκα του, δεν εμπλέκεται καθόλου στην επίμαχη υπόθεση.

Ο 32χρονος δηλώνει θύμα σκευωρίας

Ο 32χρονος υποστηρίζει πως δέχτηκε να μεταφέρει την επίμαχη βαλίτσα με τα ναρκωτικά, χωρίς όμως τα 7,8 κιλά που υπήρχαν μέσα να είναι δικά του. Δηλώνει θύμα μιας σκευωρίας που όπως λέει στήθηκε σε βάρος του, με στόχο να αποπροσανατολιστεί η αστυνομική έρευνα.

Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας που σχηματίστηκε, το ζευγάρι είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας πριν να συλληφθεί την Πέμπτη, καθώς οι αστυνομικοί είχαν συγκεκριμένη πληροφορία από άτομο το οποίο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του για λόγους ασφάλειας της ζωής του.

Η πληροφορία, σύμφωνα με κατάθεση Αστυνομικού που συμμετείχε στην επιχείρηση σύλληψης των δύο, έδινε συγκεκριμένα στοιχεία και περιγραφές του 29χρονου μοντέλου και του 32χρονου συντρόφου της για διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων κοκαΐνης σε νυχτερινά καταστήματα. Ο πληροφοριοδότης φέρεται επίσης να ανέφερε πως οι δύο κατηγορούμενοι πωλούσαν έναντι 40.000 ευρώ το κιλό την κοκαΐνη.

Οι πληροφορίες που έφτασαν στους αστυνομικούς, ανέφεραν η πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφός της, είναι μέλη ενός μεγαλύτερου κυκλώματος που φαίνεται να διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και στα νότια προάστια.

Όταν έφτασαν αυτές οι πληροφορίες στα χέρια της αστυνομίας τέθηκε υπό παρακολούθηση ο 32χρονος σύντροφος του μοντέλου, με τους αστυνομικούς να τον εντοπίζουν στη Νέα Σμύρνη, απ’ όπου και ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν πρώτα τον 32χρονο, ο όποιος σύμφωνα με καταθέσεις, «αντιστάθηκε σθεναρά» και είχε πάνω του «επτά αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, μικτού βάρους 7,8 κιλών και στη συνέχεια πήγαν στο σπίτι του, όπου συνέλαβαν την 29χρονη.

Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν 10 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ στο διαβιβαστικό της Αστυνομίας προς τον Εισαγγελέα αναφέρεται πως η κατηγορουμένη φέρεται να έριξε άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών στην τουαλέτα, όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο δικηγόρος του 32χρονου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved