Μίμης Ανδρουλάκης:«Έχω αποφασίσει να εξαφανιστώ»
Showbiz

Μίμης Ανδρουλάκης:«Έχω αποφασίσει να εξαφανιστώ»

Ο Μίμης Ανδρουλάκης μιλάει για το νέο του βιβλίο με τίτλο «Η μοιραία έβδομη αίσθηση, Troika Μοίρα» και την απόφαση του να εξαφανιστεί .Γιατί οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση;

 

 


Μόλις κυκλοφόρησε το καινούριο σας βιβλίο με τίτλο «Η μοιραία έβδομη αίσθηση, Troika Μοίρα». Τί είναι η έβδομη αίσθηση;
«Είναι μία Εσπεράντο των αισθήσεων. Έχεις δει ποτέ σου ένα κάρβουνο στη στάχτη που πάει να σβήσει και ένας αιφνίδιος, στιγμιαίος άνεμος το αναζωογονεί για λίγο ,σιγοκαίει, σβήνει και ξαναπροσπαθεί; Αυτή η λεπτή απόχρωση των πραγμάτων είναι η έβδομη αίσθηση».
Και αυτή η έβδομη αίσθηση είναι αυτό που χρειαζόμαστε στην εποχή που ζούμε;
«Αυτή τη στιγμή εν μέσω κρίσης και χρεοκοπίας, ζούμε το παράδοξο της ανθρώπινης κατάστασης σε ζοφερούς καιρούς. Αυτό το βιβλίο είναι σαν να μην το γράφω εγώ. Έχω προσωπικό υποβολέα. Μέσα από εμένα μιλάει ένας άλλος με πολλά πρόσωπα. Αυτός ο τύπος με προετοιμάζει διανοητικά για την πλήρη εξαφάνισή μου».
Εννοείτε πως θα σταματήσετε να γράφετε;
«Ασκούμαι σιγά σιγά στην αρχαία τέχνη του εγγαστρίμυθου Ευρικλή, από τη Λέσβο, ο οποίος μπορούσε να κάνει μεταβίβαση φωνής. Αυτό θα ξάνω κι εγώ τα επόμενα χρόνια: θα μεταβιβάζω τη φωνή μου στους άλλους, θα βοηθώ κρυφά, χωρίς να φαίνομαι. Και θα αρχίσω να συγγράφω με πολλά ψευδώνυμα».
Δεν πιστεύω λέξη από όσα μου λέτε τώρα!
«Ναι, σ’ ότι έχω ιερό! Έχω αποφασίσει να εξαφανιστώ. Έτσι που να λένε “Τι απόγινε αυτός;”
Τι είναι αυτό μια φάρσα;
«Καμία φάρσα. Μία φυγή είναι. Θα κάνω μια κοινότοπη φαινομενικά ζωή και θα γράφω με γυναικείο ψευδώνυμο τη μία και με αντρικό την άλλη. Θέλω να απελευθερωθώ να γράφω πιο ελεύθερα».
Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved