Mad Clip: H αλλαγή στο Instagram του λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του
Showbiz

Mad Clip: H αλλαγή στο Instagram του λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του

O θάνατος του τράπερ Mad Clip έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές του.

Το αυτοκίνητο του Mad Clip, κατά κόσμον Πήτερ Αναστασόπουλου προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Βουλιαγμένης.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μεταφέρθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο Βούλας και εν συνεχεία στον «Ευαγγελισμό» όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Πριν το τροχαίο ο 34χρονος βρισκόταν σε γάμο κοντινού του ζευγαριού και συγκεκριμένα της μάνατζέρ του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Mad Clip υπέκυψε στις βαρύτατες κακώσεις που υπέστη στο θανατηφόρο τροχαίο, ο θάνατός του όμως, πιθανότατα, δεν ήταν ακαριαίος.

Λίγες ημέρες μετά το τρομερό αυτό συμβάν σημειώθηκε και μια μεγάλη αλλαγή στον προσωπικό λογαριασμό που ο ίδιος διέθετε στο Instagram. Στις προσωπικές πληροφορίες υπάρχει πλέον η φράση: «Εις μνήμην»

Δες την αλλαγή στη gallery

«Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν αιματώματα στο στήθος του, το οποίο σημαίνει ότι ζούσε, έστω και για λίγη ώρα, αλλά ζούσε μετά το τροχαίο», ανέφερε πρόσφατα στο Live News ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου.

Πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν επίσης ότι ο δημοφιλής τράπερ, έφερε πολλαπλά συντριπτικά κατάγματα τα οποία ήταν μη αντιμετωπίσιμα. Και σε αυτήν την περίπτωση, όπως και σε άλλες παρόμοιες, ο θάνατος ήταν αναπόφευκτος.

«Η ταχύτητα ήταν μεγάλη. Ό,τι ζώνη και να φορούσε, δε θα μπορούσε να τον σώσει», συμπληρώνει ο ιατροδικαστής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved