Αθηνά Οικονομάκου: Έκοψε κοντά τα μαλλιά της! Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της μετά τη γέννα
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Έκοψε κοντά τα μαλλιά της! Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της μετά τη γέννα

Απίστευτη η αλλαγή της Αθηνάς Οικονομάκου.

Τέλος το μακριά μαλλιά για την ηθοποιό.

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε την αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Insagram και πάθαμε πλάκα! Δεν θα έλεγε κανείς πως είναι φαν των αλλαγών αφού εδώ και χρόνια διατηρούσε συγκεκριμένο στιλ κι όμως αυτή τη φορά μας έκανε την έκπληξη.

Έκοψε τα μαλλιά της, υιοθετώντας ένα σικ μακρύ καρέ και είναι μια κούκλα.

Αξίζει να αναφερθεί πως είναι η πρώτη αλλαγή που κάνει στην εμφάνισή της μετά τον ερχομό της κόρης της.

«Sexy 70s vibes 💇🏼♀️ δια χειρός @panosphair !!!
Στο βίντεο αυτό θα δείτε την πρώτη μου αντίδραση όταν κοιτάχτηκα στον καθρέφτη🙈& αν κάνεις slide left θα δείς καλύτερα το τελικό αποτέλεσμα και το χαμόγελο μου το αμέσως επόμενο λεπτό☺️

Εγώ, λοιπόν, που φημίζομαι για την σταθερότητα μου & έχω το ίδιο μήκος μαλλιών τα τελευταία 8 χρόνια, βλέπω μεγάλη αλλαγή!Εσείς πως με βλέπετε?Σας αρέσουν?
Ανυπομονω να μου πείτε τις εντυπώσεις σας 🙏🏼♥️
*p.s. την επόμενη εβδομάδα θα ανανεώσω και το χρώμα, ασυγκράτητη πχια😅», έγραψε η ίδια.

Δες την στη gallery

https://www.instagram.com/p/CTwmz7PNbYl

«Βάφομαι σπάνια και συνήθως φοράω μάσκαρα. Αλλά τις περισσότερες φορές είμαι βαμμένη και χτενισμένη από νωρίς λόγω των γυρισμάτων. Μέσα στο νεσεσέρ μου, όμως, μπορείς να βρεις τα πάντα. Κυριολεκτικά τα πάντα, ό,τι έχει σχέση με το μακιγιάζ. Ένα μυστικό είναι ότι φροντίζω να ενυδατώνω καλά το πρόσωπό μου γιατί έτσι απλώνεται καλύτερα το μακιγιάζ. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν πολυχρησιμοποιώ τακτικά κρέμες ούτε κάνω μάσκες. ή πάω σε αισθητικούς. Το ξεχνάω και τα βαριέμαι. Το μόνο που κάνω είναι να προσπαθώ να μην κοιμάμαι ποτέ χωρίς να έχω καθαρίσει το πρόσωπό μου», έχει πει η ίδια αποκαλύπτοντας τα μυστικά της ομορφιάς της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved