Ρίκα Διαλυνά: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά το θάνατο του άντρα της - Η εξομολόγησή της
Showbiz

Ρίκα Διαλυνά: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά το θάνατο του άντρα της - Η εξομολόγησή της

Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα μίλησε η αγαπημένη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, Ρίκα Διαλυνά, παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης

Μεταξύ άλλων η Ρίκα Διαλυνά, αποκάλυψε πως εγκαταλείπει την Αθήνα για να ζήσει μόνιμα στην Κρήτη, μίλησε για το πώς βίωσε την καραντίνα, αναφέρθηκε στις παρέες της στα χρόνια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, αποκάλυψε ποιοι την σνόμπαραν, ενώ αποκάλυψε και άγνωστες λεπτομέρειες και για την προσωπική της ζωή.

«Αποφάσισα να μετακομίσω μόνιμα στην Κρήτη και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτό» δήλωσε η Ρίκα Διαλυνά, ενώ μιλώντας για την περίοδο της καραντίνας λόγω της πανδημίας του κοροναϊού σημείωσε:

«Δεν με πείραξε καθόλου, είχα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να κάνω. Είναι σπουδαίο να μπορείς να είσαι μόνος σου. Πάντα πίστευαν για εμένα ότι είμαι κοσμική, ενώ στην πραγματικότητα είμαι πολύ μοναχικό άτομο».

«Πριν μου βάλουν την ένεση λιποθύμησα» είπε η Ρίκα Διαλυνά δηλώνοντας ότι έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κοροναϊού.

Η αγαπημένη ηθοποιός, σε άλλο σημείο της συνέντευξής της μίλησε με συγκίνηση για τη σχέση και τα χρόνια που πέρασε στο πλευρό του συζύγου της, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.

«Μετά από το χαμό του συζύγου μου έπεσα για ένα χρόνο σε βαθιά κατάθλιψη» παραδέχτηκε η ίδια.

Μιλώντας για την διάκρισή της στα καλλιστεία της εποχής η Ρίκα Διαλυνά, είπε:

«Δεν πίστευα ποτέ ότι είμαι όμορφη. Όταν ήρθα στην Αθήνα για να σπουδάσω, ένας θείος μου έστειλε μια φωτογραφία μου στην εφημερίδα και την είδαμε και εμείς όταν δημοσιεύτηκε. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου έγιναν έξω φρενών όταν με δήλωσε στα καλλιστεία ο θείος μου. Εγώ το είδα ως ευκαιρία για να πάω Αμερική. Είχα αποφασίσει ότι θα γίνω καλόγρια, αν δεν έβγαινα πρώτη στα καλλιστεία».

«Διαβατήριο για μένα δεν υπήρξε η ομορφιά, αλλά η ανατροφή και ο χαρακτήρας μου απέναντι στον κόσμο» δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Ρίκα Διαλυνά.

«Ο Μάρλον Μπράντο ήρθε να μου μιλήσει γιατί ήμουν η μόνη που δεν έτρεξα πάνω του και αρνήθηκα να βγω μαζί του» αποκάλυψε η ίδια μιλώντας για τη γνωριμία της με τον θρυλικό ζεν πρεμιέ.

«Πέρασα πολύ καλά στις ταινίες με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και ιδιαίτερα στο «Τι 30, τι 40, τι 50» εξομολογήθηκε η Ρίκα Διαλυνά μιλώντας για την κινηματογραφική της πορεία, ενώ όπως παραδέχτηκε πραγματική φιλία από τον χώρο της, είχε μόνο με τον ίδιο τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τη σύζυγό του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved