Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ο άντρας – βράχος στο πλευρό της πρωταγωνίστριας του Σασμού
Showbiz

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ο άντρας – βράχος στο πλευρό της πρωταγωνίστριας του Σασμού

Σασμός: Όσος καιρός κι αν περάσει, η πληγή αυτή δεν πρόκειται να επουλωθεί ποτέ!

Αρκεί να κοιτάξει κανείς τα μελαγχολικά μάτια της Χριστίνας Χειλά-Φαμέλη για να καταλάβει πως προδίδουν όλον τον πόνο και τη θλίψη που έχει βιώσει.

Ο δυναμικός χαρακτήρας της νεαρής πρωταγωνίστριας του «Σασμού» δεν οφείλεται στην τύχη, αλλά στο ότι από πολύ νωρίς ήρθε αντιμέτωπη με το πιο σκληρό πρόσωπο της ζωής. Συγκεκριμένα, στα 16 της μόλις χρόνια, έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, με την Χριστίνα διαλυμένη να σταματάει το μπαλέτο, μιας και όπως έχει αποκαλύψει, το είχε συνδέσει μαζί της.

«Το Φαμέλη είναι το επίθετο της μητέρας μου και όταν την έχασα αποφάσισα να το κρατήσω. Ήμουν 16 χρόνων όταν την έχασα και ήθελα να την κουβαλάω μαζί μου» έχει πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της. Στην υποκριτική, η Χριστίνα βρήκε τη λύτρωση που τόσο αναζητούσε, ενώ δεν κρύβει πως το γεγονός ότι σήμερα είναι στα καλύτερά της οφείλεται και στον σύντροφό της και σκηνοθέτη Θανάση Τότσικα. Στο πρόσωπο του αδελφού του Αποστόλη Τότσικα, βρήκε όλα όσα αναζητούσε και πλέον δεν σταματά να χαμογελά. Οι δυο τους κρατούν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, χωρίς ωστόσο να κρύβουν τον έρωτά τους.

«Όταν συναντάς ανθρώπους, με τους οποίους έχεις πολλά κοινά είναι πολύ σημαντικό. Τώρα δεν σκέφτομαι τον γάμο κα τη μητρότητα. Κάποια στιγμή γιατί όχι; Δεν ξέρω αν θέλω να κάνω παιδί σε αυτή τη ζωή, με τρομάζει η πραγματικότητα», δήλωσε πρόσφατα για εκείνον. Όσοι τους ζουν αναφέρουν πως έχουν χτίσει μια σχέση πάνω σε γερά θεμέλια που έχει όλες τις προδιαγραφές για να αντέξει στον χρόνο.

Πηγή: Χάι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved