Η αποκάλυψη του Γερολυμάτου που προκαλεί έκπληξη: «Έχω εγγόνια»
Showbiz

Η αποκάλυψη του Γερολυμάτου που προκαλεί έκπληξη: «Έχω εγγόνια»

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιώργος Γερολυμάτος σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Μίλησε για όλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έχει εγγόνια! Κάτι που πολλοί δεν γνώριζαν.

  • Έχετε χάνει δυο γόμους στη ζωή σας...

Ναι, ο πρώτος ήταν με μία Γερμανίδα μεγαλύτερή μου, που κράτησε πολύ λίγο. Με τη δεύτερη γυναίκα μου είμαστε ακόμη μαζί, έχουμε και ένα κοριτσάκι δεκατριών χρονών. Έχω και εγγόνια από τον γιο μου, που έχω από τον πρώτο μου γάμο.

  • Με τη δεύτερη σύζυγο είστε πολλά χρόνια παντρεμένος, πώς καταφέρατε να κρατήσετε ζωντανό τον γάμο σας;

Παντρεύτηκα σχετικά σε πιο ώριμη ηλικία ήμουν σχεδόν πενήντα χρονών. Οπότε είχα αποφασίσει να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Δεν ήταν μια επιπόλαιη απόφαση να κάνω οικογένεια ξανά, αν και δεν ήμουν ποτέ υπέρ του γάμου. Με τη γυναίκα μου πριν παντρευτούμε, είχαμε σχέση οχτώ χρόνια. Την αγάπησα και έτσι αποφάσισα να κάνω το επόμενο βήμα.

Ισως έπαιξε ρόλο ότι είναι και αρκετά νεότερή μου. Μου έδωσε ενέργεια όλο αυτό. Η νεότητά της με αναζωογονεί ακόμη και σήμερα. Είμαστε φίλοι και μετά ζευγάρι, αυτό έχει κάνει τον γάμο μας να έχει γερά θεμέλια.

  • Είναι αλήθεια ότι είστε ο πρώτος άντρας καλλιτέχνης που φωτογραφηθήκατε γυμνός για το «Playboy»;

Ναι, αλήθεια είναι. Ήταν ημίγυμνη φωτογράφιση. Στα απόκρυφα σημεία είχα μια σκιά. Δεν είχε γίνει στην Ελλάδα ποτέ. Ήταν μια φωτογράφιση πολύ αισθησιακή, πολύ ωραία. Ήμουν ο πρώτος που γδύθηκα σε περιοδικό. Υπήρχε μια μικρή ομάδα οι οποίοι το είδαν στραβά. Και λεφτά πήρα καλά και μου έκανε πάρα πολύ καλό στην καριέρα μου και συζητήθηκα περισσότερο. Στο μαγαζί γινόταν χαμός για ένα διάστημα θυμάμαι.

  • Είχατε αίσθηση της εξωτερικής σας εμφάνισης; Ότι είστε ένας πάρα πολύ ωραίος άντρας;

Όχι δεν το καταλάβαινα πολύ. Πίστευα απλά ότι ήμουν ομορφούλης μέχρι εκεί και γι' αυτό δεν την «ψώνισα» ποτέ. Ήμουν μετρημένος εγώ γενικά στη ζωή μου. Δεν το έπαιξα ποτέ σταρ και βεντέτα, με την έννοια του ψωνισμένου. Υπάρχουν ειδών ειδών σταρ, οι απρόσιτοι, όπως ήταν ο Βοσκόπουλος για παράδειγμα που έπρεπε να περάσεις από σαράντα πέντε μπράβους για να τον δεις ή ο Ρουβάς που είχε πάντα τον Ψινάκη απ' έξω και άλλους δεκαπέντε σωματοφύλακες και υπάρχουν και οι καλλιτέχνες όπως είμαι εγω, που είχα πάντα την πόρτα μου ανοιχτή στο καμαρίνι και μιλούσα με όλο τον κόσμο, είπε ο Γιώργος Γερολυμάτος στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved