Γερολυμάτος: «Έσωσα στο παρά πέντε γνωστή τραγουδίστρια από τα ναρκωτικά και τον θάνατο»
Showbiz

Γερολυμάτος: «Έσωσα στο παρά πέντε γνωστή τραγουδίστρια από τα ναρκωτικά και τον θάνατο»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο Γιώργος Γερολυμάτος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε περιοδικό.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε σώσει μία γνωστή τραγουδίστρια από τα ναρκωτικά και από βέβαιο θάνατο.

  • Είστε από τους καλλιτέχνες που έκαναν περιουσία;

Ναι μπορώ να πω ότι μάζεψα χρήματα αν και υπήρξα κι εγώ χαμένος από το χρηματιστήριο και κάποιες λάθος επενδύσεις που είχα κάνει. Δεν είχα όμως ποτέ μπλεξίματα με καζίνο και τον τζόγο, όπως είχαν άλλοι τραγουδιστές, οπότε κατάφερα και έκανα περιουσία. Δυστυχώς γνωρίζω πολλούς τραγουδιστές που στο τέλος της καριέρας τους δεν είχαν να φάνε.

  • Αυτό συνέβη επειδή έμπλεξαν με τα πάθη τους;

Ναι, κυρίως αυτός είναι ο λόγος. Άλλοι έμπλεξαν με τον τζόγο και άλλοι με τα ναρκωτικά. Παλιά ήταν το χασίς πολύ στη μόδα, τώρα παίρνουν άλλες ουσίες. Εγώ είμαι πολέμιος των ναρκωτικών, δεν τα ήθελα ποτέ στη ζωή μου. 'Επινα ένα ποτηράκι παραπάνω πού και πού και μέχρι εκεί.

  • Έχετε δει συναδέλφους σας να κάνουν χρήση ναρκωτικών μπροστά σας;

Βέβαια! Ποιος τραγουδιστής δεν έχει δει τέτοια σκηνικά στη νύχτα. Τα έχω δει όλα με τα μάτια μου, όπως για παράδειγμα να ρουφάει κάποιος γραμμές κοκαΐνης μπροστά μου, προκειμένου να βγει να τραγουδήσει. Πολλοί πίνουν ό,τι τους «φτιάχνει» που λέμε... Δυστυχώς, πολλά τέτοια σκηνικά έχω δει. Έχω σώσει και μία πολύ γνωστή τραγουδίστρια από τα ναρκωτικά. Βάδιζε ολοταχώς προς τον θάνατο. Πριν λίγο καιρό πέθανε, αλλά όχι από τις ουσίες τελικά, είπε ο Γιώργος Γερολυμάτος στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved