Κατερίνα Παναγοπούλου:  «Το πρώτο δελτίο μου ήταν το 2017, την ημέρα των πλημμυρών στη Μάνδρα»
Showbiz

Κατερίνα Παναγοπούλου:  «Το πρώτο δελτίο μου ήταν το 2017, την ημέρα των πλημμυρών στη Μάνδρα»

Η Κατερίνα Παναγοπούλου μίλησε για όλους και για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η άποψη ήταν μια λέξη που επανέρχεται πολλές φορές στη διάρκεια της κουβέντας την ώρα της συνέντευξης. Και αυτό είναι προφανώς η προίκα της Παναγοπούλου από την πορεία της στον έντυπο Τύπο και το ραδιόφωνο. Μπορεί και η ίδια να αναγνωρίζει ότι στην τηλεοπτική καριέρα της τα πράγματα εξελίχθηκαν μάλλον με κεκτημένη ταχύτητα, όμως τα θεμέλια ήταν βαθιά και γερά.

«Το πρώτο δελτίο μου ήταν το 2017, την ημέρα των πλημμυρών στη Μάνδρα. Είχα κάνει μόνο δύο δοκιμαστικά. Πρέπει να πω ότι ήταν πολύ αγχωτικό και πολύ βαρύ το κλίμα. Μετά είπα ένα μεσημεριανό δελτίο Σαββατοκύριακου και μετά ανέλαβα το κεντρικό δελτίο και πάλι το Σαββατοκύριακο. Έγιναν γρήγορα τα πράγματα, ομολογώ, όμως είχαν διανυθεί πολλά χιλιόμετρα προηγουμένως», αφηγείται η Κατερίνα Παναγοπούλου στο Gala.

Από τo Πάντειο Πανεπιστήμιο, όπου σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ, φοιτήτρια ακόμα βρέθηκε να μαθητεύει στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash. Και πάλι η συνήθεια των γονιών της να ενημερώνονται από τη συγκεκριμένη συχνότητα έπαιξε τον ρόλο της.

Όπως και η κοντινή απόσταση των εγκαταστάσεων από το σπίτι της. Ξεκίνησε την πρακτική της και έμεινε στον σταθμό για δέκα χρόνια. Θήτευσε σε διάφορα πόστα.

«Έκανα το ρεπορτάζ του υπουργείου Εργασίας, του υπουργείου Οικονομικών, πολιτικό ρεπορτάζ, εκπομπή, δελτία, όλα με μικρά και πολύ σταθερά βήματα». Αν μάλιστα κάτι θυμάται εντονότερα από την εποχή που εργάστηκε ως ρεπόρτερ είναι η περίοδος των μνημονίων.

«Δεν θα ξεχάσω την εποχή του “Χίλτον”, τότε που η τρόικα βρισκόταν στην Αθήνα.».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved