Στο νοσοκομείο ο πατέρας της Κατερίνας Παπουτσάκη! Η ανάρτησή της!
Showbiz

Στο νοσοκομείο ο πατέρας της Κατερίνας Παπουτσάκη! Η ανάρτησή της!

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο πατέρας της Κατερίνας Παπουτσάκη όπως μας ενημέρωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. 

Η ηθοποιός την οποία θα δούμε για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν μέσα από την ΕΡΤ καθώς πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά "Τα καλύτερά μας χρόνια" θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία μικρή -όπως δείχνουν τα πράγματα- οικογενειακή φουρτούνα που διανύουν καθώς ο πατέρας της νοσηλεύεται.

Η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία του πατέρα της μέσα από τον θάλαμο του νοσοκομείου, γράφοντας τη λέξη "μπαμπάκας" στη λεζάντα.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο της νοσηλείας του τόσο αγαπημένου της προσώπου όμως μπορεί κανείς να αντιληφθεί από τη φωτογραφία ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό αφού ο πατέρας της κρατάει το κινητό του και ασχολείται με αυτό, παρ' όλο που στο χέρι του έχει "πεταλούδα".

Προφανώς δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, όμως όπως και να έχει, η νοσηλεία δεν είναι ποτέ ευχάριστη εξέλιξη, όσο μικρή και αν είναι η αιτία.

Η ηθοποιός πάντως, δείχνει να είναι πολύ κοντά στην οικογένειά της, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πάντα μιλάει με μεγάλη τρυφερότητα για τα πρόσωπα της οικογένειάς της και φυσικά όπως κάθε κόρη, έχει μεγάλη αδυναμία στον "μπαμπάκα", όπως τον αναφέρει και η ίδια.
Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved