Επίθεση με βιτριόλι: Οι Έλληνες celebs υποκλίνονται στο μεγαλείο της Ιωάννας! Τα ποστ που συγκινούν!
Showbiz

Επίθεση με βιτριόλι: Οι Έλληνες celebs υποκλίνονται στο μεγαλείο της Ιωάννας! Τα ποστ που συγκινούν!

Επίθεση με βιτριόλι: Σήμερα το πρωί, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να παραστεί στην πρώτη ακροαματική διαδικασία για την υπόθεσή της. 

Η Ιωάννα παρά το γεγονός ότι είχε επιλογή να βρεθεί στη δικαστική αίθουσα από την πίσω πόρτα, χωρίς να την αντιληφθεί κανείς, αποφάσισε να εμφανιστεί ενώπιον όλων, να περπατήσει τα σαράντα βήματα που τη χωρίζουν από το δικαστήριο και να κάνει με τον δικό της σιωπηλό τρόπο το statement της στο πανελλήνιο.

Και μόνο η εικόνα της έξω από το δικαστήριο όπου επρόκειτο να ξεκινήσει η δίκη για την τιμωρία της καθ' ομολογίαν δράστριας η οποία τον Μάιο του 2020 έριξε οξύ στο πρόσωπο και το σώμα της Ιωάννας, συγκλόνισε τους πάντες με την ίδια λίγο μετά το τέλος της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας να κάνει μία σύντομη δήλωση για την κατηγορούμενη: «Αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο δειλή είναι» αρκέστηκε να πει η Ιωάννα η οποία δεσμεύτηκε να ξαναβρεθεί στο δικαστήριο.

Πολλοί celebrities θέλησαν να δηλώσουν δημόσια τη συμπαράστασή τους στην Ιωάννα.

Ανάμεσά τους η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία ανέβασε μία φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα:

"Τόλμη, γενναιότητα, σθένος, παράδειγμα ζωής, δύναμη. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις λέξεις που μπορούν να συνοδεύσουν αυτή τη φωτογραφία.
Ιωάννα είσαι μαχήτρια κι εμείς όλοι είμαστε στο πλευρό σου.
Σου αξίζει δικαιοσύνη!
Για όποιον μπορεί και θέλει να στηρίξει έμπρακτα την Ιωάννα σ’ αυτό το δύσκολο ταξίδι μακράς αποκατάστασης που μπορεί να διαρκέσει πολλά χρόνια μπορεί να συνεισφέρει στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοίξει στην Τράπεζα Πειραιώς".

Από την πλευρά της η Ελένη Τσολάκη σχολίασε:

"Υπάρχουν ήρωες και στις μέρες μας!!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻Είμαστε μαζί σου @paliospirou.joanna
Προσευχόμαστε για σένα!!!".

"Πόσο δύναμη ψυχής έχει αυτό το κορίτσι…Ιωάννα είμαστε όλοι δίπλα σου" έγραψε στο Twitter ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved