Στέφανη Χαραλάμπους: «Δε συγχωρώ τις πισώπλατες μαχαιριές»
Showbiz

Στέφανη Χαραλάμπους: «Δε συγχωρώ τις πισώπλατες μαχαιριές»

Η Στέφανη Χαραλάμπους είναι ένα νέο κορίτσι που κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής.

Η Στέφανη Χαραλάμπους έκανε φέτος την εμφάνισή της στη δραματική σειρά του Mega, « Η γη της ελιάς» ερμηνεύοντας το ρόλο της Άννας.

Η νεαρή ηθοποιός κατάγεται από την Πάφο της Κύπρου και σπούδασε υποκριτική. Στη γη της ελιάς απάντησε θετικά γιατί όπως είπε και η ίδια στο περιοδικό Mytv: «Είχα συνεργαστεί ξανά με τη δημιουργική ομάδα της σειράς και ήξερα ότι θα γίνει μια καλή δουλειά. Επίσης μου άρεσε ότι τα γυρίσματα γίνονται σε εξωτερικούς χώρους. Η εν λόγω δουλειά είναι ξεχωριστή για το σενάριο, τη σκηνοθεσία, το καστ και την ιστορία, που διαδραματίζεται στη Μάνη.

Η Στέφανη αναφέρθηκε στο περιοδικό Mytv στα κοινά στοιχεία που έχει με την Άννα, τον χαρακτήρα που υποδύεται. «Η αθωότητα, ο αυθορμητισμός, η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός της», είπε χαρακτηριστικά.

Η Στέφανη δεν αποχωρίζεται ποτέ το κινητό της, λατρεύει τόσο το βουνό όσο και τη θάλασα, αγαπημένα τα μέρη είναι η Ελλάδα και η Ιταλία ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ το τηλέφωνό της. Το πιο όμορφο δώρο που της έχουν κάνει είναι ένα κολιέ με κάποια αρχικά γράμματα, ενώ όπως είπε η ίδια δε θα ξανάεκανε ποτέ λάθη που τη στιγμάτισαν. Φοβάται μη χάσει τους ανθρώπους που έχει, πραγματικά, κοντά της ενώ δε συγχωρεί με τίποτα: «Τα μεγάλα ψέματα και τις πισώπλατες μαχαιριές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved