Ράνια Σχίζα:"Στο δρόμο με φωνάζουν ακόμα σενιόρα Σούλα"
Showbiz

Ράνια Σχίζα:"Στο δρόμο με φωνάζουν ακόμα σενιόρα Σούλα"

Η Ράνια Σχίζα μιλάει για τιε δυσκολίες που πέρασε στο χώρο πριν γίνει γνωστή,πώς απφάσισε να κάνει τηλεόραση και ότι χαίρεται να την αποκαλούν "Σενιόρα Σούλα".

 


Οι "Σαββατογεννημένες" σας έκαναν γνωστή στον περισσότερο χρόνο, μόλις πριν από εφτά χρόνια.Μοιάζει η καριέρα σας να χωρίζεται στην περίοδο πριν και μετά την τηλεόραση.
"Ακόμα με λένε σενιόρα Σούλα και μου αρέσει τόσο πολύ!Ήμουν θεατρική ηθοποιός και με γνώριζαν οι άνθρωποι του χώρου και μερικοί θεατρόφιλοι.Η τηλεόραση δίνει τα διαπιστευτήρια,και εγώ απλώ τα πήρα με τον καλύτερο τρόπο".
Πώς και δεν κάνατε τηλεόραση την δεκαετία του '90,την εποχή της μεγάλης άνθησης των σίριαλ;Ήταν θέμα θεατρικής ιδεολογίας;
"Η Σχολή Βεάκη,την οποία έχω τελειώσει κατηύθυνε τους ηθοποιούς προς το θέατρο.Και πολύ καλά έκανε γιατί ο ηθοποιός πρέπει να ζυμωθεί πρώτα πάνω στη σκηνή.Μετά συνεργάστηκα με τον Λευτέρη Βογιατζή και το Θέατρο της Οδού Κυκλάδων ήταν το σπίτι μου.Δεν υπήρχε καν η τηλεόραση στο μυαλό μου.Δεν είχα δώσει ούτε φωτογραφία μου σε εταιρείες παραγωγής και στούντιο.Δεν το σκεφτόμουν καν.Μετά ήρθαν άλλοι ρόλοι,μετά γεννήθηκαν τα παιδιά μου".
Και πώς βρεθήκατε στη μικρή οθόνη;
"Πέρασα μια κρίση το 2001-2002, όταν έμεινα άνεργη για ένα χρόνο.Έλεγα τί να κάνω τώρα;Είχα κάνει μια υπέροχη δουλειά στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού για τέσσερις μόνο παραστάσεις.Είχα ακούσει εξαιρετικά λόγια αλλά μετά τίποτα.Θυμάμαι τότε είπα:Μια τηλεόραση δεν μπορεί να μου έρθει;".
Τί αλλαγές σας έφερε η τηλεόραση στη ζωή σας;
Καταρχάς έγινα πάρα πολύ χαρούμενη.Ένιωσα ότι πατάω καλύτερα στα πόδια μου.Έδωσα χαρά και στους γονείς μου,στον πατέρα μου,που έλεγε το όνομα της ηθοποιού κόρης του και δεν το ήξερε κανείς.Και βέβαια έφερε σταδιακά περισσότερα χρήματα".
πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved