Η Βάσω Γουλιελμάκη στο gossip-tv: Οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα, το θέατρο και το μυστικό ομορφιάς της
Showbiz

Η Βάσω Γουλιελμάκη στο gossip-tv: Οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα, το θέατρο και το μυστικό ομορφιάς της

Η δημοφιλής και ταλαντούχα ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη, παραχώρησε συνέντευξη στο gossip-tv.gr και μίλησε για όλους και για όλα.

Αυτή τη σεζόν θα την δούμε στη νέα σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» ενώ θεατρικά μπορεί κανείς να την απολαύσει στο θέατρο Χυτήριο στην παράσταση «Ανθισμένες Μανόλιες», η οποία μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε θα κάνει περιοδεία και στη Θεσσαλονίκη.

Η Βάσω Γουλιελμάκη μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά του Μεγάλου Καναλιού, για την ηρωίδα που υποδύεται στο θέατρο αλλά αποκάλυψε, μεταξύ άλλων τι κάνει και είναι πάντα λαμπερή και όμορφη.

  • Επιστρέφετε τηλεοπτικά μέσα από τη νέα σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Έχω συνεργαστεί πολλές φορές με τα παιδιά οπότε όταν μου το πρότειναν χάρηκα πάρα πολύ. Είναι και θέμα χημείας και συνεργασίας και εγώ έχω περάσει εξαιρετικά όμορφα μαζί τους.

  • Θα υποδυθείτε την Νία Λαλαμπίρδα. Μιλήστε μας λίγο για την ηρωίδα σας.

Υποδύομαι την σύζυγο του βουλευτή από το χωριό Κουδουνάρι, βλάχα είναι, της αρέσουν τα λουκάνικα, είναι πονηρούλα και επιφανειακή.

  • Θα μας δώσετε ένα spoiler; Τι να περιμένουν να δουν οι τηλεθεατές;

Θα δουν μια χαριτωμένη κωμωδία, θα γελάσουν, πράγμα σπάνιο στις μέρες μας αλλά και θα προβληματιστούν με το χάλι της κοινωνίας μας.

Θα με ενδιέφερε να παρουσιάσω μια εκπομπή.

  • Σας είχε λείψει η τηλεόραση;

Μου έχουν λείψει τα πάντα που σχετίζονται με το επάγγελμα μου, τηλεόραση, θέατρο, κινηματογράφος, ραδιόφωνο. Όταν το αγαπάς αυτό που κάνεις και σου το στερούν σου λείπει πολύ.

  • Πώς είναι το κλίμα στα γυρίσματα; Η επικοινωνία με τους συναδέλφους ήταν κάτι που σας έλειψε λόγω της πανδημίας;

Θα ήταν ψέμα να σας πω το αντίθετο. Αυτή είναι η καθημερινότητα των ηθοποιών. Μας έκοψε τα χέρια η καραντίνα. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από την επικοινωνία μεταξύ συναδέλφων στα γυρίσματα. Αλλά και στο θέατρο ή καθημερινή επαφή στη κουίντα και στο καμαρίνι.

  • Κατά τη διάρκεια του lockdown είχατε και μία μεγάλη απώλεια, αυτή της μητέρας σας. Πόσο δύσκολο ήταν αυτό για εσάς;

Εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ δύσκολο, ήταν το στήριγμα μου, η βάση μου, η αρχή μου.

Η ηθοποιός ποζάρει με το μαγιό της.
  • Σας έχει γίνει ποτέ κάποια πρόταση για να παρουσιάσετε κάποια τηλεοπτική εκπομπή; Θα σας ενδιέφερε η παρουσίαση;

Θα με ενδιέφερε υπό τις κατάλληλες συνθήκες και με συνεργάτες που έχουν κάτι να πουν.

  • Εκτός από τα τηλεοπτικά παίζετε και στην παράσταση «Ανθισμένες Μανόλιες» στο Θέατρο Χυτήριο. Ποια είναι η υπόθεση του έργου;

Οι Ανθισμένες Μανόλιες είναι ένα έργο που διαπραγματεύεται τη γυναικεία φιλία, την δύναμη που κρύβουμε μέσα μας, την αλληλεγγύη, το πρίσμα, το ποσό το χιούμορ είναι καταλύτης στη ζωή μας. Επειδή η παράσταση στο θέατρο Χυτήριο πάει πολύ καλά υπάρχει η σκέψη να συνεχίσει τον χειμώνα. Επίσης θα πάμε με τις "Μανόλιες" στη Θεσσαλονίκη, που αγαπώ ιδιαίτερα, στις 15, 16 και 17 Οκτωβρίου, στο θέατρο Αμαλία. Είναι μία μεγάλη παραγωγή της Βάσιας Παναγοπούλου, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Κυριακού και μαζί μου είναι οι Άννα Αδριανού, Ηρώ Μουκίου, Κατερίνα Μπιλάλη, Κρίστη Παπαδοπούλου και Εύη Δαέλη.

Ο δικός σας ρόλος στις Ανθισμένες Μανόλιες;
Υποδύομαι την Κλαιρ, μια εύπορη γυναίκα που δεν είναι καθόλου σνομπ. Έχει μια τρέλα και αυτό την βοηθάει να εξισορροπεί καταστάσεις.
  • Αν σας έλεγαν να επιλέξετε μεταξύ τηλεόρασης και θεάτρου θα ήταν εύκολο για εσάς και τι θα επιλέγατε;

Δεν μπορώ να επιλέξω τα αγαπάω πολύ και τα δύο.

  • Κλείνοντας, θα θέλαμε να μας πείτε, ποιο είναι το μυστικό σας και είστε πάντα λαμπερή και όμορφη; Κάθε φορά που ανεβάζετε μια φωτογραφία σας στα social media τα σχόλια «παίρνουν φωτιά»…

Γυμνάζομαι πολύ, περπατάω και προσπαθώ να κάνω όμορφες σκέψεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved