Το gossip-tv στην παρουσίαση του βιβλίου της Εύας Παρακεντάκη - Ο Ηλίας Μαμαλάκης στο πλευρό της
Showbiz

Το gossip-tv στην παρουσίαση του βιβλίου της Εύας Παρακεντάκη - Ο Ηλίας Μαμαλάκης στο πλευρό της

Το νέο της βιβλίο παρουσίασε η γνωστή μαγείρισσα Εύα Παρακεντάκη σε γνωστό στέκι στο Παγκράτι, το βράδυ της Δευτέρας (21/9).

Η Εύα, η γνήσια Κρητικιά μαγείρισσα που μας μαγειρεύει κάθε εβδομάδα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με την Ζήνα», ήρθε για να μας συστήσει τις αναμνήσεις των παιδικών της χρόνων με τις γεύσεις της γνήσιας ελληνικής και παραδοσιακής κρητικής γεύσης.

Σε ένα μοναδικό βιβλίο τα μυστικά της Κρητικής μαγειρικής με απλές και αγνές συνταγές διαπνέοντας το μεράκι και την αγάπη της μαγείρισσας της καρδιάς μας.
Η Εύα Παρακεντάκη γράφει και δημιουργεί μοναδικές συνταγές της κρητικής κουζίνας χρησιμοποιώντας γνήσια ελληνικά προϊόντα.


Η Κρητικιά μαγείρισσα μας προσφέρει απλόχερα 100 αυθεντικές συνταγές από τον αρχέγονο κρητικό τόπο. Η κρητική παράδοση στο μεγαλείο της. Λιτή και απλή! Με την μόνη διαφορά ότι η εκλεκτή πρώτη ύλη απλά αποθεώνεται! Μετουσιώνεται σε μία αμβροσία!

Όλος αυτός ο πλούτος των γνώσεων που έχει αποκομίσει από την ενασχόληση της με την κρητική γευσιγνωσία, όλες αυτές οι μοναδικές εμπειρίες που έχει συγκεντρώσει από τις χιλιάδες γνωριμίες της κρητικής φιλοξενίας αποτυπώνονται για πάντα σε ένα μοναδικό βιβλίο ξεχειλισμένο από αγάπη και κρητική γαστρονομία!

Το βράδυ της Δευτέρας (20/9) μαγείρεψε σε γνωστό στέκι στο Παγκράτι για όσους βρέθηκαν εκεί προκειμένου να γνωρίσουν το νέο της βιβλίο.

Το gossip-tv.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί όπως φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Δείτε τι είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης για το βιβλίο της Εύας Παρακεντάκη στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved