Βίκυ Καγιά για GNTM: «Μόνο ψυχοσωματικά δεν έβγαλα, το πένθησα πολύ»  
Showbiz

Βίκυ Καγιά για GNTM: «Μόνο ψυχοσωματικά δεν έβγαλα, το πένθησα πολύ»  

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην αποχώρησή της από το GNTM.

  • Πού αποδίδεις την επιτυχία σου; Τι κάνεις καλά;

Αν μπορώ να αποδώσω κάπου την επιτυχία μου, είναι στην υπομονή και στην ομαδικότητα. Δεν κάνω τα δικά μου, δεν υποκρίνομαι ότι τα ξέρω όλα, δεν νιώθω ότι τα ξέρω όλα. Ακούω πολύ προσεκτικά τις οδηγίες που μου δίνονται. Η ομάδα είναι πολύ σημαντική. Αν μου λείπει ένα πράγμα στην Ελλάδα, είναι ότι κανείς δεν συντονίζεται με την ενέργεια της ομάδας. Συνεργαζόμαστε, δεν είμαστε μόνοι μας, δεν κάνουμε επιτυχίες μόνοι μας. Έχουμε πίσω μας έναν στρατό όλοι μας. Η φιλοσοφία του αρπακτικού «ό,τι αρπάξω τώρα και γεια» δεν λειτουργεί στον χρόνο. Ένα άλλο πράγμα που έμαθα μεγαλώνοντας είναι να ξέρεις πότε να σταματάς για να μπορείς να έχεις συνέχεια. Δεν είμαστε υπερήρωες. Υπάρχουν φορές που φτάνουμε σε τέλμα και δεν έχουμε κάτι καινούριο να πούμε ή να κάνουμε. Πρέπει να ξέρεις πότε να σταματάς και να φεύγεις.

  • Έτσι έφυγες από το GNTM;

Υπήρξε η πρόταση για το «Dancing with the stars» και έπρεπε να σταματήσω από το άλλο project γιατί είχα κουραστεί πάρα πολύ. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο πίσω από αυτό. Είχα μείνει πέντε χρόνια χωρίς διακοπές, με δύο μικρά παιδιά στο σπίτι, δεν ένιωθα ότι μπορούσα να συνεχίσω άλλο σε αυτόν τον ρυθμό. Από την κούραση και την ταλαιπωρία δεν είχα την ενέργεια και το πάθος που έπρεπε να έχω. Χρειαζόμουν πρωτίστως να ξεκουραστώ και η πρόταση για το DWTS με σήκωσε από την καρέκλα, μου έδωσε προοπτική, πάθος, χαρά.

  • Συναισθηματικά ήταν ένας δύσκολος αποχωρισμός;

Ήταν πολύ δύσκολο όταν πήρα την απόφαση την προηγούμενη άνοιξη. Μόνο ψυχοσωματικά δεν έβγαλα. Το πένθησα πολύ, είπε η Βίκυ Καγιά στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved