Έκπληκτη η Φαίη Σκορδά με τις δηλώσεις της Φόνσου για τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Δεν έχει καταλάβει…»
Showbiz

Έκπληκτη η Φαίη Σκορδά με τις δηλώσεις της Φόνσου για τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Δεν έχει καταλάβει…»

Αντιδράσεις έφεραν στην εκπομπή Το Πρωινό, οι δηλώσεις της Άννας Φόνσου για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Αδυναμίες δεν έχουν μόνο οι ηθοποιοί, έχουν και οι δικηγόροι, όλοι έχουν αδυναμίες. Οι ηθοποιοί φαίνεται πως τα έξω αν έχουν αδυναμία. Τουλάχιστον για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, πιστεύω ότι είναι άρρωστοι. Ο Λιγνάδης ήταν φίλος μου, ο Πέτρος όχι. Έπεσα από τα σύννεφα. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι χρησιμοποίησε τη θέση του για να… Τρομερό!

Δεν έχω πάει στη φυλακή να τον δω, δεν μας επιτρέπουν. Αν πάω, θα στιγματιστώ στους συναδέλφους. Εγώ θέλω να πάω γιατί πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι θα το έχουν μετανιώσει και δεν χρειάζεται να τους κρεμάσουμε. Αυτό που έκαναν δεν ήταν ό,τι καλύτερο αλλά θα το πει η δικαιοσύνη. Αν τους καταδικάσουν πολλά χρόνια, θα στενοχωρηθούμε αλλά θα λέμε ότι έτσι έπρεπε», δήλωσε η Άννα Φόνσου με τη Φαίη Σκορδά να αντιδρά.

«Έχει καταλάβει γιατί κατηγορείται ο Λιγνάδης; Νομίζω δεν έχει καταλάβει. Νομίζω… και δεν θέλω να πω κάτι άλλο, ότι δεν έχει καταλάβει για τι κατηγορείται. Υπάρχει η λέξη ανήλικο μέσα στις κατηγορίες;», είπε και συνέχισε:

«Άσε όλα τα άλλα, αλλά όταν είπε «δεν ήταν ό,τι καλύτερο αλλά η δικαιοσύνη ότ6αν πει αυτό»; Δεν είμαι έξαλλη, πιστεύω ότι πραγματικά για τον Λιγνάδη αυτό το κομμάτι μπορεί να μην το έχει ακούσει, είπε η παρουσιάστρια.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved