Ευαγγελία Αραβανή: Σπάνια έξοδος στο θέατρο Άλσος – Η αλλαγή στην εμφάνισή της
Showbiz

Ευαγγελία Αραβανή: Σπάνια έξοδος στο θέατρο Άλσος – Η αλλαγή στην εμφάνισή της

Καιρό είχαμε να δούμε την Ευαγγελία Αραβανή.

Η όμορφη παρουσιάστρια πρόσφατα πραγματοποίησε βραδινή έξοδο στο θέατρο Άλσος. Λαμπερή όπως πάντα η Ευαγγελία Αραβανή τράβηξε πάνω της όλα τα φλας.

Με λευκό παντελόνι και σατέν πουκάμισο σε μωβ απόχρωση έδειχνε στα καλύτερά της ενώ παρατηρήσαμε πως έχει αδυνατίσει αρκετά.

Αυτό φυσικά οφείλεται στο ότι ακολουθεί συγκεκριμένο διατροφολόγιο προκειμένου να διατηρεί την τέλεια σιλουέτα της ενώ ασχολείται και πολύ με το πιλάτες.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, η όμορφη παρουσιάστρια που είναι πάνω από δύο χρόνια σε σχέση με τον 40χρονο επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη, να έχουν επισημοποιήσει τη σχέση τους. Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το γάμο του στη Λευκάδα, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τη δημοσιότητα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο τους σχεδιάζουν το γάμο τους κάτω από άκρα μυστικότητα, αφού δεν θέλουν κανείς να ξέρει για το μυστήριο και βέβαια θέλουν πάση θυσία να αποφύγουν την εμφάνιση φωτογράφων. Το ζευγάρι κρατάει φανατικά τη σχέση του μακριά από τη δημοσιότητα, καθώς ο 40χρο¬νος επιχειρηματίας είναι χαμηλών τόνων.

Δες την στην πρόσφατη έξοδό της παρέα με τη Δανάη Παππά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved