Ελένη Μενεγάκη: Πήγε στον κουνιάδο της με τον Μάκη για φαγητό και αποκάλυψε την συζήτησή τους
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Πήγε στον κουνιάδο της με τον Μάκη για φαγητό και αποκάλυψε την συζήτησή τους

Ελένη: Ορεξάτη σήμερα (22/9) η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, αποκάλυψε μια συζήτηση που είχε με τον αδερφό του συζύγου της.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε στον αέρα της εκπομπής μια συζήτηση που είχαν οι δυο τους, όταν είχε πάει καλεσμένη με τον Μάκη Παντζόπουλο στο σπίτι του για να ψήσουν!

«Είχα πάει λοιπόν στον αδερφό του άνδρα μου μια μέρα για να ψήσουμε, να κάνουμε μπάρμπεκιου στον κήπο και αφού μας έβγαλε τα διάφορα, δηλαδή τα γνωστά, τα παϊδάκια, τις μπριζολίτσες και τα λουκανικάκια, γυρνάει και μου λέει "επειδή ξέρω ότι τα έδωσες όλα το καλοκαίρι, το ευχαριστήθηκες, έχω να σου προτείνω κάτι που εμείς το χρησιμοποιούμε και το παίρνουμε γενικά, για να κάνεις και λίγη αποτοξίνωση από το κρέας. Συγχρόνως όμως να είναι από πραγματικά 100% φυτικά συστατικά και να μην είσαι όλο κρέας κρέας". Το έψησε και ήταν πολύ ωραίο. Δεν είχα καταλάβει και όταν δοκίμασα κατάλαβα ότι είχε μέσα λίγο σόγια. Γεια σου Λευτέρη μου σ΄ευχαριστώ που μας το έμαθες», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Πρόκειται λοιπόν για μπιφτέκια που μπορεί κανείς να τα βρει στο σούπερ μάρκετ κατεψυγμένα και να τα μαγειρέψει σε λίγα μόλις λεπτά της ώρας.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved