Πωλείται το ξενοδοχείο που είχε ο Γιάννης Πουλόπουλος – Τι λέει η σύζυγός του;
Showbiz

Πωλείται το ξενοδοχείο που είχε ο Γιάννης Πουλόπουλος – Τι λέει η σύζυγός του;

«Η ζωή χωρίς τον Γιάννη είναι σαν να έχω πεθάνει κι εγώ…». Με αυτά τα σπαρακτικά λόγια η σύζυγος του αείμνηστου Γιάννη Πουλόπουλου, Μπέττυ, έναν χρόνο μετά το «φευγιό» του μεγάλου τροβαδούρου του έρωτα περιγράφει το απέραντο κενό στην καρδιά και την ψυχή της…

Ήταν 23 Αυγούστου 2020 όταν ο μεγάλος τραγουδιστής έκλεισε για πάντα τα μάτια του. Υστερα από έναν χρόνο βουτηγμένο στον πόνο, η σύζυγός του Μπέττυ σπάει τη σιωπή της και μιλάει στην «Espresso» για τον «δικό της» Γιάννη Πουλόπουλο και τις φήμες για την πώληση του ξενοδοχείου στα βόρεια προάστια που έχει στην κατοχή της η οικογένεια.

Η ίδια, χωρίς περιστροφές, επιβεβαίωσε την είδηση πώλησης του πολυτελούς ξενοδοχείου, το οποίο πωλείται αντί 2.400.000 ευρώ.

«Ναι, είναι αλήθεια ότι το πουλάμε το ξενοδοχείο. Η κόρη μου το έχει αναθέσει σε μεσίτη», λέει με ευγένεια η γυναίκα που στάθηκε βράχος στο πλευρό του μεγάλου ερμηνευτή.

Δύο χρόνια μετά το δημοσίευμα της «Espresso», όπου είχε αποκαλύψει το παρασκήνιο γύρω από το περίφημο ξενοδοχείο και τη δικαστική διαμάχη που υπήρχε με τον προηγούμενο ενοικιαστή της επιχείρησης, το θέμα έρχεται ξανά στο προσκήνιο.

Αλλωστε, εκείνη η περιπέτεια με τον προηγούμενο ενοικιαστή, ο οποίος είχε προκαλέσει τρομερές ζημιές στην περιουσία του Γιάννη Πουλόπουλου, είχε ως αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να πιεστεί ψυχολογικά και να επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο η υγεία του!

Η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου και σήμερα μιλά με πόνο ψυχής για το ξενοδοχείο που είχε πληγώσει τον άντρα της! «Το ξενοδοχείο το είχε μισθωμένο επαγγελματίας του χώρου που μισθώνει και άλλα ακίνητα. Και ο κύριος αυτός όχι μόνο δεν πλήρωσε τα ενοίκια, αλλά κατέστρεψε και μέρος του ακινήτου. Είμαστε ακόμα στα δικαστήρια και αναμένουμε τις αποφάσεις. Ωστόσο, άλλο είναι το θέμα της πώλησης και άλλο το δικαστικό ζήτημα με τον προηγούμενο ενοικιαστή», λέει στην «Espresso» η Μπέττυ Κοκκινάκη-Πουλοπούλου.

Τότε, το 2019, σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει η ίδια, το ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του Γιάννη Πουλόπουλου με την ονομασία «Ουράνιο Τόξο», που βρίσκεται στην Άνοιξη Αττικής, «έπεσε σε κακά χέρια ενοικιαστών», οι οποίοι ύστερα από δικαστική παρέμβαση το παρέδωσαν στην οικογένεια του ερμηνευτή σε άθλια κατάσταση και μη λειτουργικό.

Μάλιστα, για όλα αυτά ο Γιάννης Πουλόπουλος είχε κινηθεί δικαστικά, σε ποινικό και αστικό επίπεδο, εναντίον των ατόμων που θεωρούσε ενόχους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved