Παντρεύτηκε η Τζούλια Νόβα! Οι πρώτες εικόνες από τον πολιτικό της γάμο με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο!
Showbiz

Παντρεύτηκε η Τζούλια Νόβα! Οι πρώτες εικόνες από τον πολιτικό της γάμο με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο!

Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο η Τζούλια Νόβα τον εκλεκτό της καρδιάς της Μιχάλη Βιτζηλαίο!

Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό τον πολιτικό του γάμο προκειμένου να υποδεχτεί χωρίς γραφειοκρατικά προβλήματα το μωρό του.

Η Τζούλια Νόβα ακόμα δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού της όμως έχει ήδη αποφασίσει με τον μέλλοντα σύζυγό της, το όνομα που θα του δώσουν σε περίπτωση που αποκτήσουν κοριτσάκι.

Σήμερα το απόγευμα (22/9) η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος παντρεύτηκαν στην Πάρνηθα, έπειτα από ένα καλοκαίρι γεμάτο αλλαγές και ευχάριστες εκπλήξεις!

Η νύφη έλαμπε μέσα στο λευκό σε αμπίρ γραμμή νυφικό της, με την φουσκωμένη κοιλίτσα της να κρύβεται επιμελώς και την ίδια να μοιάζει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Αμέσως μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση για τους καλεσμένους στην επιχείρηση του γαμπρού.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του ευτυχισμένου ζευγαριού:

Όσο για τον θρησκευτικό γάμο, αυτός θα γίνει αλλά σε αρκετό καιρό από τώρα αφού θέλει πρώτα να υποδεχτεί το μωρό της και ύστερα να τον ορίσουν.

Η Τζούλια Νόβα τόνισε πρόσφατα ότι δεν είχε σκοπό να γίνει μητέρα μιας και αυτό έγινε τυχαία, όμως πλέον έχει αλλάξει την άποψη που είχε παλιότερα -άποψη που όπως είπε τη συντηρούσε ο πρώην σύντροφός της- ότι δηλαδή όταν αποκτάς παιδί δεν μπορείς να πας διακοπές ή να κάνεις ταξίδια.

Δείτε το βίντεο με την άφιξη της νύφης, την αντάμωση με τον γαμπρό αλλά και στιγμιότυπα από την τελετή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved