Μαρία Κωνσταντάκη για Κωνσταντινίδου: «Νιώθω αμήχανα με όσα λέγονται»!
Showbiz

Μαρία Κωνσταντάκη για Κωνσταντινίδου: «Νιώθω αμήχανα με όσα λέγονται»!

Η Μαρία Κωνσταντάκη μίλησε για το κίνημα #MeToo αλλά και για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η Μαρία Κωνσταντάκη έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και εξέφρασε την άποψη της για το κίνημα MeToo αλλά και για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδη που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός δήλωσε: «Ήμουν πολύ ενεργή στα social media για το MeToo. Αλλά δεν ήθελα να μιλήσω στους δημοσιογράφους για αυτό το πράγμα, το οποίο το καταλαβαίνω, αλλά από την άλλη είχε κι έναν κανιβαλισμό. Υπήρξαν συνάδελφοι που τα είπαν υπέροχα, οπότε τι να βγω να πω εγώ;»

Έπειτα, αναφέρθηκε στα όσα δήλωσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδη για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη: «Νιώθω αμήχανα με όσα λέγονται κι όσα είπε κι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, στο μυαλό της οποίας δεν μπορώ να μπω. Με κάνει να νιώθω αμήχανα, γιατί μπορεί κάτι άλλο να ήθελε να πει και μετά το να πέσουν να την φάνε… Μετά σε παίρνουν τηλέφωνο να πεις την άποψή σου κι υπάρχει μία διαιώνιση αυτής της συζήτησης» και πρόσθεσε:

«Για τα ποινικά αδικήματα, μου φαίνεται αδιανόητο ένας άνθρωπος να στηρίξει έναν άλλον, που έχει διαπράξει ποινικό αδίκημα. Αν ο πατέρας μου είχε κάνει ποινικό αδίκημα, προφανώς θα τον αγαπούσα γιατί είναι πατέρας μου, αλλά μάλλον δεν θα τον συμπαθούσα».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα ανέφερε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved