Λιανός: Έτσι τον βοήθησε ο Ατζούν να συναντήσει την σύντροφο και την κόρη του στον Άγιο Δομίνικο
Showbiz

Λιανός: Έτσι τον βοήθησε ο Ατζούν να συναντήσει την σύντροφο και την κόρη του στον Άγιο Δομίνικο

Χαζομπαμπάς μιας κόρης 7 μηνών, πατέρας πλήρους απασχόλησης για τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του και φυσικά παρουσιαστής πρώτης γραμμής.

Τραγουδά, παίζει, λέει αστεία, είναι πρωινός τύπος στο ραδιόφωνο και γενικά δεν σταματά λεπτό. Γι' αυτό και ονειρεύεται κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον ένα σπίτι σε ένα νησί κι εκείνον να ψαρεύει μέσα σε μια βάρκα. Αυτός είναι ο Γιώργος Λιανός.

Ο παρουσιαστής του Survivor αποκάλυψε στο περιοδικό Hello, μεταξύ άλλων πώς ο Ατζούν τον βοήθησε να συναντήσει την σύντροφο και την κόρη του στον Άγιο Δομίνικο μόλις 25 ημέρες μετά τον ερχομό της μικρής.

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία για τον παρουσιαστή του Survivor;

«Να κρατά ισορροπίες. Γι' αυτό και είχα εξηγήσει σε κάποια παιδιά με τα οποία είχα άνεση επειδή τα γνώριζα λίγο παραπάνω ότι την ώρα του γυρίσματος έχουμε όρια. Άλλωστε η πείνα και η κακουχία είναι μέρος του παιχνιδιού και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Υπάρχουν κανόνες»

Τι σου είπε ο Σάκης Τανιμανίδης;

«Με τον Σάκη είμαστε φίλοι. Το χάρηκε πολύ που Θα ήμουν εγώ σ\τη Θέση του. Το έμαθα τελευταία στιγμή. Μια παραγωγή, θέλοντας να προστατέψει αυτή την εξέλιξη, το είπε και σε μένα τον ίδιο τελευταία στιγμή. Ήξερα ότι θα κατέβω, αλλά δεν ήξερα ότι θα είμαι εγώ κεντρικός παρουσιαστής.»

Πώς ένιωσες πηγαίνοντας εκεί και γνωρίζοντας τι αφήνεις πίσω;

«Κάθε φορά που ξεκινώ να κατέβω στον Άγιο Δομίνικο, ξέρω ότι αφήνω πίσω ένα μεγάλο κομμάτι της προσωπικής μου ζωής, τη σύντροφο μου και τα παιδιά μου, οι οποίοι μου λείπουν πάρα πολύ, όσα τηλέφωνα, όσες βιντεοκλήσεις κι αν κάνω! Η έλλειψη επαφής είναι πολύ μεγάλη. Στο τελευταίο μείναμε έξι μήνες και δέκα ημέρες.»

Πρόλαβες τη γέννηση της κόρης σου;

«Οριακά. Με το που έμαθα ότι έπρεπε να μπει εκτάκτως, με έβαλαν στο πρώτο αεροπλάνο και έφυγα. Έκανα κάθε μέρα PCR. για να μπορώ να πετάξω όποια στιγμή κρινόταν επιτακτική ανάγκη να φύγω. Οπότε, με το που χτύπησε το τηλέφωνο, έφυγα. Θα το Θυμάμαι, για πάντα αυτό. Χτύπησε το τηλέφωνο, έβλεπα live την όλη ιστορία γιατί έπρεπε να μπει εσπευσμένα η σύντροφος μου και μετά πέταξα για να δω από κοντά την κόρη μου. Το ήξεραν όλοι στην παραγωγή και ήταν πολύ υπό στηρικτικοί απέναντι μου, με πρώτο τον κύριο Ατζούν, που με βοήθησε και με υποστήριξε πολύ σε ό,τι χρειάστηκα».

Τι εννοείς;

«Όταν επέστρεψα από την Ελλάδα στον Αγιο Δομίνικο, με αθόρυβο τρόπο ο κύριος Ατζούν συντόνισε την κατάσταση και μαμά και κόρη ήρθαν εκεί, περίπου σας 25 ημέρες από τη γέννηση της κόρης μου. Το κανόνισε ο ίδιος προσωπικά. Τις είχα δίπλα μου, και ήταν πολύ σημαντικό, όχι μόνο για μένα, αλλά και για την Κωνσταντίνο, τη σύντροφο μου. Είναι το πρώτο της παιδί και ήταν πολύ σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί.»

Πώς είσαι ως μπαμπάς;

«Νομίζω ότι είμαι καλός. Θα το μάθω στην εφηβεία, όταν ξεκινήσουν τα παράπονα... πλάκα κάνω. Προσπαθώ να είμαι δίπλα τους και όχι με μπαμπαδίστικο τρόπο, αν και πολλές φορές αυτό είναι λάθος. Εγώ προσπαθώ να συζητώ με τα παιδιά και να τους εξηγώ για ποιο λόγο τους λέω όχι - και προς το παρόν πιάνει. Λέω όχι και μετά στενοχωριέμαι, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχουν όρια. Το μεγάλο μου άγχος ήταν πώς θα αντιδράσουν τα τρία μου παιδιά με το τέταρτο και πώς θα το κάνουν μέλος της παρέας και της οικογένειας. Ευτυχώς, όλα πήγαν πολύ καλά και το έχουν δει σαν κούκλα, την προσέχουν και την αγαπούν. Είναι το μωρό τους και έχουμε μια υπέροχη σχέση όλοι μαζί. Νιώθω πολύ ευτυχισμένος. Τα βλέπω μαζί και είναι φοβερό το συναίσθημα. Σκέψου ότι η μεγάλη μου κόρη είναι 10 ετών και το μωρό θα γίνει 7 μηνών», λέει στο Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved